Rejseguide: Hvor er der varmt i februar?

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Er du træt af dansk vinter, kulde og regnvejr og trænger du til sol og sommer? Er du til storby? Til vandreture og natur?​  Vil du bade? eller vil du hellere shoppe? Mulighederne er mange. Her kommer jeg med 7 destinationer til varme rejsemål i februar måned.

Mexico

Gns. temp: 29°C          Soltimer pr. dag: 7          Hurtigste flyvetid: Ca. 12 timer

Playa Del Carmen, Mexico © Malene Christensen. 

Rejser man til Mexico betyder det en rejse til lange hvide sandstrande, palmer og turkisblåt hav, men landet har også meget andet at byde på. Rejser man til f.eks. Playa del Carmen og Cancun får man både strand og palmer samt byliv og shopping.
Mexico byder også på en fantastisk historie og har mange spændende seværdigheder. Der findes et hav af muligheder om man er til action, afslapning eller shopping.

New Zealand

Gns. temp: 20°C          Soltimer pr. dag: 7 timer          Hurtigste flyvetid: Ca. 22 timer

Queenstown, New Zealand  © Malene Christensen. 

Vælger man at rejse til New Zealand, skal man forberede sig på en utrolig lang flyvetur, men den er bestemt det værd! I New Zealand har man mulighed for at opleve den skønne natur som mange kender fra de populære film (Ringenes Herre & Hobitten)
New Zealand er kendt for deres vilde natur, men der er også mulighed for at opleve en masse andet. I New Zealand finder man nemlig alt fra regnskov, vandfald, vulkaner, gejsere, strande og så nogen helt fantastiske vinområder.

Læs også guiden: Rejsetips: New Zealand

Hawaii

Gns. temp: 23°C          Soltimer pr. dag: 7 timer          Hurtigste flyvetid: ca. 18 timer

Copyright: https://pixabay.com/en/beach-landscape-hawaii-maui-kihei-1630540/

Hawaii byder på fantastisk natur og et lækkert klima. Dette gør også øgruppen til et eftertragtet rejsemål for turister verden rundt. Øgrupperne byder på oplevelser for enhver smag. Er man til badeferie, backpacking eller adventure kan det hele klares her. Der findes både kridhvide strande, regnskove, vulkaner og seværdigheder for hele familien.

Læs også vores andre artikler om hoteller og oplevelser på Hawaii ved at trykke her. 

Zanzibar:

Gns. temp: 28°C          Soltimer pr. dag: 8 timer          Hurtigste flyvetid:​ ca. 15 timer

Billede lånt af: http://zanzibar.net

En rejse til Zanzibar, er hvad jeg vil kalde en rejse til paradis! Zanzibar er et rent paradis ca. 50 km. udenfor Tanzanias fastland. Zanzibar er kendt for de lange hvide sandstrande som gør øen perfekt til ren afslapning med både familien eller din bedre halvdel.

Læs rejsebrevet: en uge på eksotiske Zanzibar 

Gran Canaria

Gns. temp: 18°C          Soltimer pr. dag: 9 timer          Hurtigste flyvetid: ca. 5 timer

Grand Canaria
Billede fundet på: https://www.skovrejser.dk/inspiration/rejser-til-gran-canaria/

Ferieøen Gran Canaria er også en mulighed, hvis man søger efter sol i februar måned. Klimaet her er skønt og badevandets temperatur ligeså. Øens hovedstad Las Palmas byder på et hav af seværdigheder. Man kan f.eks. besøge Casa de Colón (Columbus’ hus) hvor Christoffer Columbus befandt sig inden sin rejse.

Dubai

Gns. temp: 24°c          Soltimer pr. dag: 10 timer          Hurtigste flyvetid: ca. 6,5 time

Dubai
Billede fundet på: https://pixabay.com/en/dubai-building-tower-property-1617778/

Dubai er mellemøstens svar på Miami . Vælger man en rejse til Dubai får man en ferie med næsten garanteret sol. Her er der mulighed for både strandliv og shopping. Høje skyskrabere der b.la. tæller verdens højeste bygning, luksusyachts, verdens største shoppingcenter og fantastisk klima.

Dubai byder på alt hvad man kunne drømme om. Her er både mulighed for afslapning ved de lange sandstrande, ørkensafari og shopping. Og er man til golf, siges det at der skulle være nogen helt fantastiske golfbaner.

Læs også: Destinationsguide til Dubai 

Miami

Gns. temp: 24°c          Soltimer pr. dag: 9 timer          Hurtigste flyvetid: 14 timer

Billede fundet på: https://pixabay.com/en/panorama-miami-florida-water-usa-2117310/

Miami er Floridas mest berømte badeby! Her findes lækre strande, pastelfarvede huse og skønt klima. Byen byder på fantastiske shoppingmuligheder, et vildt natteliv med populære natklubber samt gode muligheder for udflugter og spændende seværdigheder for hele familien.

Læs også : Tip til Miami Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

  1. Andre Rignanese siger

    Jeg er helt klar fan af Miami Beach – Det kan sikkert anbefales i Februar måned.
    I vores rejsebureau AR Travelservice booker dog de fleste af vores kunder enten rejser til Egypten eller rejser til Dubai som også er fantastiske steder til en vinterferie!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *