Hvordan booker man et fly til Baku på under 24 timer, så over 100 fans kan se EM fodbold live på stadion?

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Vi har nok hørt om hvor svært det har været at være fodboldfan under dette års slutrunde til EM. De fleste har nok også fuldt herrelandsholdet på deres tur til London og semi-finalen, hvor rejsen jo desværre endte mod England. Men vi har talt med nogle af dem som har arrangeret charterflyvninger til kampene og i en special episode af vores podcast får vi at vide hvordan det er at planlægge en tur til Baku for over 100 fans på under 24 timer.

I denne nyeste special episode af vores Travel + Loyalty podcast tager vi dig med ind bag ved og høre om hvordan det var at arrange en 4,5 times flyvetur for over 100 fodboldfans til Baku, Azerbaijan på under 24 timer.

Vi taler med Frederik Svitzer, der til daglige er direktør i rejsebureaet Skilejrskole om det at sætte dette tur op og hvad udfordringerne er.

Vi taler også med Stine Dalsø, der er COO i Great Dane Airlines, som kan fortælle hvordan hele teamet arbejdede hårdt på at få denne tur til at lykkes på kort tid.

Sidst men ikke mindst får vi også talt med en af piloterne, Tine Lyhne Bonde, som netop har rundet hendes først 900 timer som pilot – tillykke med det – om det at kun få 12 timer som forberedelse til at få gjort sig klar til en tur til Baku.

Lyt med – vi lover dig det er en ret god historie som du kan lytte til med det samme eller tage med på weekend eller ferie, hvis den starter i dag.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

 1. Mikkel siger

  Fed episode og imponerende arbejde at stable det hele på benene med så kort varsel. Kadeau til alle der var involveret – det var godt for landsholdet, at der var så mange fans på lægterne trods af, at kampen blev spillet helt henne i Aserbajdsjan.

  • Henrik Olsen Henrik Olsen siger

   Hej Mikkel,
   Tak for feedback og at du kunne kunne lide episoden.
   Vi prøver at finde på nye spændende episoder i fremtiden og kom gerne med forslag 🙂

   Mvh
   InsideFlyer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *