IBERIA vil tilbyde virtual reality underholdningsystem om bord på deres fly – god idé?

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

For nyligt blev det meddelt, at flyselskabet Iberia vil afprøve Virtual Reality om bord på deres flyvninger. Dette skal ske i samarbejde med specialister i firmaet “Inflight VR”.

Ved at leje et VR-apperat ved navn “Pico” om bord, vil det være muligt for passagerene at opleve tredimensionelt indhold af spil, film, storbyrejser og dokumentarfilm. Herunder vil det f.eks. være muligt at dykke i det røde hav.

 

Lige nu er projektet en del af en forsøgsperiode på 6 måneder og det nye virtuelle koncept er tilgængeligt for passagerer på de to daglige Madrid – New-York flyvninger, som Iberia i dag flyver med deres Airbus A350-900. Derudover vil det også være tilgængeligt på ruten Madrid – Tel Aviv som flyves med en Airbus A330-200.

Nikolas Jaeger, grundlægger og administrerende direktør for Inflight VR, udtaler:

“Vi mener, at den virtuelle virkelighed har et stort potentiale og at det kan ændre oplevelsen, som en del af underholdningsprogrammet under flyvning. Seeren er ikke længere en observatør, men kan med det nye koncept tage en tur i byen, som han eller hun skal besøge eller  også kan man bare slappe af, før man ankommer til destinationen. “

 

Ignacio Toval, Iberia’s Digital Transformation Director, tilføjer:

“Vi lærte om Inflight VR gennem Hangar 51, IAGs opstartsprogram. Siden 2017 har vi arbejdet sammen om at udvikle en VR-løsning, der kan tilbyde vores kunder en ny speciel oplevelse. Et vigtigt aspekt af Iberias digitale transformationsdæmpning, ligger i inkorporering af ny teknologi og digital innovation under hele rejseoplevelsen – fra det øjeblik man tænker på at købe en billet til ankomst til destinationen. “

 

Det er planlagt, at man har en 6 måneders prøveperiode, hvorefter der skal træffes en beslutning om udvidelse af servicen til andre iberia-ruter på andre ruter.

Konklusion

Min første reaktion var at “det lyder godt” og “det kunne da være meget sjovt at prøve”, men nu når jeg har tænkt lidt mere over det, så er jeg virkelig ikke sikker på, at det er en god idé. Det vil helt sikkert være sjovt for dem, der elsker VR, men jeg tror også, at det kan blive meget irriterende for de andre rejsende.

 

Hvad synes du? Er det en god ide eller hvad?Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *