Med initiativet ’Fly Responsibly’ tager KLM tager klimafokus et skridt videre og vil forene flybranchen

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Luftfartsindustrien stræber efter bæredygtig flytrafik. Arbejdet udføres dog oftest i eget regi, hvilket betyder, at omstillingen risikerer at tage længere tid. Som en reaktion på det har KLM initieret ’Fly Responsibly’ for at opfordre branchen til at tage ved lære af hinanden, dele deres best practice og inspirere til samarbejde.

Der er ingen tvivl om, at fly er, og fortsat vil være, et vigtigt transportmiddel. Det er enkelt, effektivt og bekvemt, men det skal være mere bæredygtigt. Noget alle seriøse flyselskaber arbejder aktivt med.

Med initiativet Fly Responsibly håber KLM at forene branchen og inspirere til vidensdeling og samarbejde om bæredygtighed og forskning. Platformen fungerer som et videnscenter med best practice fra KLM.

Paul Terstegge, nordisk chef for KLM siger:

KLM er 14 år i træk blevet rangeret som et af verdens mest bæredygtige flyselskaber. Vi er involverede i etableringen af en fabrik til bioflybrændstof i Holland, og vi undersøger mulighederne for at gøre det samme i Sverige. Vores vidensbank om, hvordan branchen kan blive mere bæredygtig, er stor, men vi ved, at andre også er. Hvis omstillingen skal fremskyndes, må vi turde samarbejde på tværs af grænserne. Alene er ingen stærk, og Fly Responsibly er forhåbentlig begyndelsen på noget godt.

Som et led i Fly Responsibly åbner KLM også op for sit klimakompensationsprogram CO2ZERO for andre flyselskaber og interessenter til at deltage helt uden ekstra omkostninger eller krav til KLM-mærkning. Alt for at fremme mere miljøvenlige flyrejser.

Pieter Elbers, Præsident og CEO for KLM siger:

Bæredygtig udvikling inden for luftfartsindustrien er ikke et ”enmandsshow”. Det påvirker alle, og der sker først reelle fremskridt, når man går i samme retning. Derfor opfordrer vi med Fly Responsibly andre til at deltage i vores CO2ZERO-program uden omkostninger eller krav til KLM-mærkning og blive partnere i vores program for bioflybrændsel.

Se den video som KLM har lavet i forbindelse med lanceringen af Fly Responibly:

Om Fly Responsibly

Fly Responsibly er KLMs vision om at skabe en mere bæredygtig fremtid for luftfartsindustrien. Platformen er beregnet til at fungere som et samlingspunkt for inspiration og videndeling mellem forskellige aktører i branchen om best practice inden for bæredygtighed. For mere information om KLMs initiativ Fly Responsibly, besøg: https://flyresponsibly.klm.com/en

Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *