InsideFlyer mødtes til en juleøl i København

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

En del af det at være gratis medlem på InsideFlyer, er muligheden for at møde andre frekvente rejsende og dele oplevelse og erfaringer.

Dette skete sidste gang den 29. december til en juleøl på Warpigs Brewpub i København. Det meste af året foregår dialogen mellem de erfarne, de nytilkommende og andre interesserede 100% tekstbaseret på vores InsideFlyer forum. Men nogle gange om året arrangeres der forskellige events og “Meet Ups”, hvor der bliver sat ansigt på de personer, du har skrevet med.

Dette er en hyggelig måde at lære andre ligesindede at kende, samt få en masse tips og trick, på hvordan ens rejser bliver bedre, billigere eller hvordan du lige opnår status ved et givent flyselskab eller hotelkæde.

Meet Up på Warpigs i København den 29. december 2015
Meet Up på Warpigs i København den 29. december 2015

Den 29. december mødtes en flok til juleøl på Warpigs i København. Der blev blandt de gode øl fra Mikkeller og BBQ’s, snakket en del og jeg kom selv hjem med et par gode tips derfra:

 • Hilton Statusmatch til Diamond (højeste status) kan opnåes med hvis du har et EuroBonus Guld kort. Du får et Club Carlson Gold. Dette matcher du til Best Western Diamand, som du til sidste matcher til Hilton Diamond. Du har indtil 11. januar at gøre dette.
 • Det er muligt at få en ekstra tur/retur ud af en rejse med SAS til det nordlige Sverige ved at rejse fra Malmø via Stockholm. Dette er godt for at opnår maksimale point i den igangværende SAS Bonus Challenge.
Besøg og rundvisning i Lauritzen terminalen - juni 2015
Besøg og rundvisning i Lauritzen terminalen – juni 2015

Tidligere på året var vi på et besøg i den gamle Lauritzen terminal og fik en super god rundvisning og historien omkring terminalen. Dette inkluderede også en smagsprøve på 3 forskellige øl fra SAS/Mikkeller samarbejdet. Øl der ellers på dette tidspunkt kun var muligt at smage, hvis du fløj med SAS.

Er du interesseret i at deltage i et sådanne arrangment i fremtiden, så hold dig opdateret på vores forum og via vores Facebook side.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

 1. Kristian Kristian siger

  @*flyer kom også med en anden ide, nemlig, CPH-PMI på Plus – kan gøres via ARN, så det er MAX point og kan hjælpe med challenge også (CPH-ARN-PMI-ARN-CPH)… men ikke let, at finde…

 2. flyer flyer siger

  Kristian@*flyer kom også med en anden ide, nemlig, CPH-PMI på Plus – kan gøres via ARN, så det er MAX point og kan hjælpe med challenge også (CPH-ARN-PMI-ARN-CPH)… men ikke let, at finde…

  Eller min personlige favorit hvis man har mulighed for at rejse på hverdage: CPH-ARN-TXL T/R til lige under 600kr/segment i Plus. Giver 5.630 basispoint som EBG/D/P.

  • Mikkel siger

   Hvor booker I en billet med stopover som fx cph-arn-txl? Jeg kan ikke se at det lader sig gøre på sas.dk? Hvis jeg søger på CPH-TXL og vælger en tur via OSL, så lander prisen på over 5000 DKK i Plus.

  • Mikkel siger

   Jeg læste lidt forkert mht. din pris – jeg fandt gode priser på CPH-ARN-TXL i Plus. Teknisk set tæller dette vel kun som én retur-rejse i BonusChallenge regi? I og med den ikke er booket som CPH-ARN t/r og ARN-TXL t/r.

 3. alexanderln alexanderln siger

  View attachment 4823
  En anden fin tur nordpå.. kan også gøres med 3 segmenter, men det kræver vidst en overnatning. Her tillader den også et 25 min turn-over. Og man kan tage afsted kl. 9… ingen grund til at tage afsted kl 6 som i mit eksempel

 4. flyer flyer siger

  Det (eneste!?) gode ved Norge er at man kan handle toldfrit på CPH – såfremt samvittigheden tillader det…

 5. PENSIONISTEN PENSIONISTEN siger

  INSIDEFLYER MØDE PÅ WARPIGS BREWPUP :
  ——————————————————————
  OH, LA, LA – DET ER JO EN FLOK DRENGEBØRN ALLESAMMEN. DEJLIGT AT LÆSE AT I HAVDE EN PERFEKT SAMMENKOMST.

 6. Henrik Olsen Henrik Olsen siger

  PENSIONISTENINSIDEFLYER MØDE PÅ WARPIGS BREWPUP :
  ——————————————————————
  OH, LA, LA – DET ER JO EN FLOK DRENGEBØRN ALLESAMMEN. DEJLIGT AT LÆSE AT I HAVDE EN PERFEKT SAMMENKOMST.

  Vi fik faktisk snakket "om dig" – og dine fine turer til Geneve 🙂 Det hvade vi en del respekt for 🙂

  Så du er velkommen næste gang for at udligne de her drengebørn 🙂

 7. Ali Taran Ali Taran siger

  Jeg håber virkelig at jeg snart kan deltage til en af de der arrangementer. Vil så gerne møde jer snart. Nu har jeg fulgt jer i snart 1.5 år. Rart at kunne sætte ansigt på folk. Men hver gang det har været noget har jeg været ude af landet. Krydser finger til næste event

 8. flyer flyer siger

  Nogen som har en idé til noget indenfor de næste par måneder?
  (Dato, tidspunkt, lokation etc..)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *