KLM starter ombygning af Boeing 777 flåde med ny business class

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

KLM annoncerede sidste år at udskifte World Business Class-kabinen i den nuværende Boeing 777 flåde. I dag står sæderne i en 2-2-2-opstilling, men tilpasses til en 1-2-1-opstilling. Dermed får enhver passager direkte adgang til midtergangen.

KLM har valgt nye Business Class-sæder baseret på en variation af den i Boeing 787-flåden. Sæderne i Boeing 777-flåden vil være udstyret med en dør for ekstra privatliv. Dette er ikke tilfældet i Boeing 787-varianten. En række detaljer blev annonceret i et webinar for det skandinaviske marked.

Passagerer vil også kunne oplade en telefon trådløst, og der bliver mere opbevaringsplads. Sæderne er også nemmere at justere, og en massage/relax-tilstand er der også blevet plads til. Ombygningen sker samtidig med installation af ​​Premium Comfort kabinen.

KLM starter ombygning af Boeing 777 med en ny Business Class fra april

KLM meddelte i webinaret, at ombygningen af ​​Boeing 787-10-flåden nu er afsluttet og alle fly har fået Premium Comfort kabiner. Nu er turen kommet til de mindre Boeing 787-9 fly.

Mellem april 2023 og april 2024 vil de store Boeing 777-300ER-fly blive udstyret med Premium Comfort. De får også den nye business class i samme omgang. Fra september 2023 til marts 2024 vil de mindre Boeing 777-200ER fly også være udstyret med begge kabiner. Economy Comfort, som tilbyder mere benplads en standard Economy class, vil også blive bibeholdt for Economy Class passagerer. Alle fly vil få flere Economy Comfort-sæder ombord.

Det hollanske flyselskab fortsætter samtidig ombygning af Boeing 737 flåden til de europæiske ruter. Flyene bliver bl.a. udstyret med større bagagehylder, USB porte og Wifi.

Billeder: KLM

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig skrevet af Marco og bragt på vores hollandske søsterside.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *