Københavns lufthavn om-organiserer i toppen

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

CPH igangsætter nu næste fase af eksekveringen af deres nye strategi. Det er i den forbindelse besluttet, at der over de kommende måneder skal ske en organisatorisk tilpasning, hvor topledelsens opgaver skal ændres.

Dette har blandt andet ramt den nuværende stilling som driftsdirektør (COO), som Kristian Durhuus siden 2011 har varetaget. Denne stilling vil blive ændret. Det betyder, at Kristian Durhuus fratræder sin stilling i CPH.

I løbet af sin ansættelse i CPH har Kristian Durhuus været ansvarlig for bl.a. bagagehåndtering, security, trafik og en række kunderettede funktioner. Fokus har været på at gøre CPH til en af Europas mest effektive og brugervenlige lufthavne. En mission, der i den grad er lykkedes. Det har senest har resulteret i, at den generelle passagertilfredshed med serviceniveauet, faciliteterne og rejsen er steget til rekordniveau.

Det har været et privilegium at arbejde sammen med så mange dedikerede kolleger i lufthavnen. Jeg er stolt over de resultater, vi i samarbejde med flyselskaber og øvrige partnere har skabt for passageroplevelsen og som har ført til, at CPH har vundet internationale priser og anerkendelse for at være en af verdens bedst drevne. Nu organiseres ledelsen på en ny måde, og det er derfor også for mig et godt tidspunkt at give stafetten videre på.

Kristian Durhuus.

CPH’s administrerende direktør Thomas Woldbye takker Kristian Durhuus for indsatsen.

Kristian Durhuus har opbygget og drevet en imponerende driftsorganisation gennem sine ni års ansættelse i CPH. Den indsats har været med til at gøre CPH til en lufthavn i verdensklasse. Jeg vil gerne takke Kristian for indsatsen og ønsker ham alt godt i fremtiden. Vi vil inden for en nær fremtid endeligt konkludere på, hvordan vi fremover bedst organiserer os, så vi er bedst muligt indrettet til at eksekvere vores nye strategi.

Thomas Woldbye.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *