Kun onsdag aften – Flyv til Florida for kun 1.998,- kroner tur/retur

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Norwegian har i dag – og kun i dag – en super rejse deal på en returbillet til Florida. Rejs afsted på en direkte flyvning fra København for kun 1.998,- kroner.

Det er en kampagne som Norwegian kun har i dag og den slutter til midnat. Så du skal handle hurtigt hvis du vil sikre dig en billig returbillet til Floridas varme, men det er koldt og mørkt i Danmark.

Der er mulighed for afgang stort set hver uge i januar 2019. Der var også et par enkelte mulgiheder i februar 2019.

Vi gør opmærksom på at denne billige pris på billetter er i LowFare klassen. Derfor er der ikke sædereservation, mad, drikke eller indchecket bagage med i billettens pris. Dette skal købes som tillæg og koster 500,- kroner per vej.

Find mere om kampagnen her – du kan med fordel søge på Momondo efter de billigste billetter. Nogle gange kan det være billigere end ved flyselskabet selv.

Norwegian Reward

Norwegian Reward har over 7 millioner medlemmer. Hver gang man bestiller en rejse med Norwegian eller benytter tjenester fra Norwegian Reward partnere, optjener du CashPoints, som du bruges til at betale for flybilletter. Og en klar fordel – det er ALLE flybilletter som du kan vælge imellem. Dette er en forskel fra andre programmer, hvor flyselskabet stille et lille antal billetter til salg per afgang.

Hvis du derudover også bruger et kreditkort fra Bank Norwegian, kan du tjene CashPoints på alt, du handler (1 procent CashPoints på alle køb). Med Norwegian Reward får du også adgang til en række fordele, rabatter og ekstra CashPoints, når du bestiller lejebil, hotel og andre tjenester. Loyalitetsprogrammet er gratis.

Læs mere om Norwegian Reward her.

Optjen CashPoints nemt med Bank Norwegian med et gratis VISA kort

Med Bank Norwegians kredit kort så optjener du CashPoints svarende til 1% af købesummen på de ting, som du køber med kortet. Derfor kan du ved at være bevist om at betale regningen til tiden, optjene ganske mange CashPoints ved at bruge kortet som dit primære betalingsmiddel.

Herudover får du flere CashPoints om du benytter kortet til at købe flybilletter ved Norwegian. Der optjener du ekstra 5% af nettoprisen for flybilletten når det er en LowFare eller LowFare+ billet. På alle Flex-billetterne optjener du hele 20% ekstra CashPoints.

I modsætning til andre kreditkort, så kommer der heller ikke noget gebyr på købet af flybilletter på Norwegians hjemmeside.

Forsidebillede: PixabayHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *