LATAM nedlægger 5th Freedom rute til Frankfurt

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Intra-europæiske flyvninger udføres normalt vis med en Boeing 737 eller Airbus A320, men der findes nogen undtagelser. LATAM’s 5th freedom-rute mellem Frankfurt og Madrid er en af ruterne, som længe har været fløjet med Boeing 787 Dreamliner, men nu nedlægges den populære rute.

For de af os som er lidt bevidste når det gælder flytyper og komfort er LATAM’s rute mellem Frankfurt og Madrid godt kendt. Ruten er en såkaldt 5th freedom-rute, og er sidste etape på ruten Santiago-Madrid-Frankfurt. Denne rute har været svært populær blandt entusiaster og er en af ydterst få ruter med business class af interkontinental standard i Europa. Det har også været let at finde rimelige billetter og vi har også benyttet denne mulighed flere gange tidligere, som du kan læse om her.

LATAM Business Class. Foto: Vegard Sundnes

Fra 30. juni starter LATAM med direkteflyvninger mellem Santiago og Frankfurt, noget som betyder slutningen på denne noget specielle rute mellem Spanien og Tyskland.

Alternative ruter

Har du lyst til at opleve international business class uden at rejse så langt? Så findes der flere muligheder. Det er blandt andet muligt at booke en rejse fra Oslo til Stockholm med Ethiopian, som flyves med Boeing 787 Dreamliner. Det skal siges at serveringen på denne rute er temmeligt begrænset, men komforten i business class overgår i hvert fald SAS Plus med længder.

Forsidefoto: LATAM

Kommentarer

 1. Tomm fjellberg siger

  Hei
  Som en flyentusiast av de store
  Har jeg fløyet jorden rundt på kryss og tvers og alle kontinenter og de fleste selskaper siden 1973

  Siste lørdag Valgte jeg å fly Osl-Sto med Ethiopian
  Dette er en 777 versjon som skal videre til
  ADDIS ABBEA etter 40 min på bakken i Sto

  Flotte liggeseter,pre departure champagne
  Varme håndklær
  (Tilogmed overnigth bag ,men det måtte være en feiltakelse)
  Kun drikke service men i ordentlige glass og servietter

  En fornøyelse jeg anbefaler og gjerne gjør igjen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *