Leder du efter sommerens feriemål – den nye favorit hedder Albanien

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Sådan lyder det i hvert fald fra Apollos, hvis nye charterdestination Albanien er allerede en stor succes. Måske bliver det også din.

Apollos satsning på Albanien har vist sig at være en god investering. Derfor vil rejsearrangøren fra næste sommer tilbyde nye destinationer til rejsemålet samt flere direkte afgange fra København. Kombinationen af smukke strande, spændende kultur og et lavt prisniveau er nogle af årsagerne til, at det tidligere isolerede land nu er på alles læber. 

Apollo var først til at investere i Albanien som charterrejsemål og er fortsat den eneste rejsearrangør i Danmark, der tilbyder charterrejser til kystlandet.

Efter det sidste års store succes med Albanien satser Apollo nu fuldt ud på feriedestinationen.

Der indsættes således flere direkte afgange fra København til Albaniens farverige hovedstad, Tirana, og der tilbydes i alt syv hoteller i landets næststørste by, Durrës.

I selv samme by åbner rejsearrangøren desuden et splinternyt Apollo Mondo Family Resort.

Glenn Bisgaard, som er kunde- og kommunikationschef hos Apollo siger at:

Albanien har en helt unik, naturlig skønhed og et bemærkelsesværdigt udvalg af historiske seværdigheder og attraktioner. Med flotte strande og et lavt prisniveau er det samlet set ikke underligt, at rejsemålet hurtigt er blevet et hit blandt danskerne. Albanien har helt sikkert alt det, der skal til for at blive et stort hit blandt danskerne.

Han fortsætter:

Med sin ti kilometer lange sandstrand og typiske middelhavscharme har Dürres længe været et populært feriested. Det er sågar den slags sted, hvor man stadig kan nyde en god frokost for under 40 kroner og drikke en øl for under 10. Vil man kombinere sol og badestrand med unikke kulturoplevelser, uden at bruge alle pengene på kistebunden eller rejse om på den anden side af jorden, så er Albanien bare et oplagt rejsemål.

Alt det, som danskerne vil have
Apollos administrerende direktør, Leif Vase Larsen, er ikke i tvivl om, at Apollo gør det rigtige, når de udvikler deres rejseudbud baseret på kundeønsker.

Han fremhæver bl.a., at Kroatiens vækst de senere år, og Grækenlands position som en af danskernes absolut foretrukne feriedestinationer, er et godt bevis på netop dette.

Apollo har fra dag ét været Nordens største arrangør af rejser til Grækenland og er nu også langt den største nordiske rejsearrangør af rejser til Kroatien. Vi vil blive ved med arbejde for at tilbyde de destinationer og hoteller som vores kunder ønsker, og i 2018 er det Grækenland, Kroatien, Spanien – og Albanien

Totalt vil Apollo tilbyde 21 hoteller i Albanien i sommeren 2018 – 14 i Saranda og 7 i Dürres.

De første flyvninger fra København til den nye destination Durres vil flyve fra den 13. juni, og sæsonen vil løbe helt til 8. august.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *