CPH Apartment i Kastrup Lufthavn

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Introduktion:

CPH Apartment i Kastrup Lufthavn er lufthavnens egen lounge. Med dette menes der at det er en 100% buy access lounge og der er ikke mulighed for at optjene nogen status eller andet der vil give adgangen (på nær et begrænset antal first og business class passagere på bestemte selskaber). Man kunne havde forstillet sig at man via højeste niveau i CPH Advantage eget program kunne få adgang. Man skal bestille sin adgang via CPH Advantage hjemmesiden og betale de dkk 169,- som et besøg koster.

Rent fysisk er den placeret lige ved siden af Novia loungen og med fin udsigt ud over parkeringsarealet mellem B og A Gatene.

CPH Apartment

 

Beskrivelse:

Selve loungen får man adgang til via en lille korridor som fører en ind til selve loungeområdet med et par enkelte Apple computere til venstre og “self-service” buffeten til højre.

CPH Apartment

CPH Apartment

Selve “self service” buffeten var af udemærket kvalitet og kunne sagtens følge med hvad SAS Loungene tilbyder dagligt. Der var en udemærket menu og kvaliteten af de kolde retter var ganske gode. Eneste forskel var at i SAS Lougene er der ofte lidt større udvalg af spiritus, kolde drikke og ofte varm suppe. Selv Fernet Branca og Gammel Dansk var der på serveringsbakken.

CPH Apartment

CPH Apartment

CPH Apartment

CPH Apartment

CPH Apartment

CPH Apartment

 Selve bestillingen af adgangen fortages som sagt online via følgende link hvor der også er mere information om loungen:  https://advantage.cph.dk/en/my-account/Pages/Bestil-lounge-med-fordel-i-lufthavnen.aspx

Det kan også gøres i forbindelse med at man bestiller sin parkeringplads og dette kan altid anbefales da dette er super lette point til Advantage programmet som giver mulighed for at købe tax free for pengene, samt billigere parkering. Der er ofte 25% at spare på bestemte parkeringspladser – alt efter sæson.

Selve møbleringen er af dansk design og det er ganske godt at sidde og arbejde ved. Dette er en af loungens store fordele. Der er lyst og indbydende grundet de store vinduer ud til selve parkeringsområdet mellem B og A gatene og så højt til loftet med gode gedine møbler.

CPH Apartment

CPH Apartment

CPH Apartment

CPH Apartment

CPH Apartment

 

Konklusion:

Konklusionen på dette loungebesøg er at det er ganske udemærket måde at bruge de dkk 169,- det koster hvis man har et par timer man skal vente. Lidt let mad og et par øl så har man næsten nået samme beløb og her sidder man meget bedre i stolene med udsigt ud over lufthavnsarealet.

Så har man ingen status eller flyver med et selskab der ikke tilbyder lounge så kan dette anbefales – især for transit passagere.

Link til CPH Advantage

 Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *