Lufthansa Group satser på langdistanceruter til turistdestinationer med Eurowings

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Lufthansa Group har valgt, at man nu vil udvide sine langdistanceflyvninger rettet mod turistdestinationer fra hhv. Frankfurt og München.

Edelweiss i Zürich og de første Eurowings-ruter fra München har været en succes, og flyselskabet ønsker nu at bygge videre på det. Nu vil der altså også komme afgange fra Frankfurt samt flere afgange fra München. For Frankfurt Lufthavn betyder det, at de første Eurowings fly er planlagt til at lette fra storbyen til efteråret 2019.

De første skridt på vejen bliver, at Eurowings vil tilbyde afgange fra Frankfurt til populære ferieøer som f.eks. Mauritius og Barbados når vintersæsonens plan træder i kræft til oktober 2019. Derudover vil man åbne flyruter til Windhoek i Namibia. Andre destinationer er for tiden stadig under planlægning.

Fra efteråret vil det være muligt at flyve til f.eks. disse lækre strande på Mauritius. Billede af Ymon // Pixabay

Siden sommeren 2018 har Eurowings allerede med stor succes tilbudt langdistanceflyvninger til forskellige turistdestinationer fra München. Med de nye planer i vintersæsonen 2019/2020 vil Eurowings f.eks. forbinde München med Bangkok i Thailand. Ruterne fra München er ligesom med Frankfurt, stadig undervejs.

Lufthansas store netværk

Harry Hohmeister, medlem af bestyrelsen for Deutsche Lufthansa AG og Chief Commercial Officer Network Airlines udtaler følgende:

“I dag er Lufthansa Group allerede en af de største udbydere af ferierejser i Europa. Forespørgslen øges hurtigt, især på dette område. Derfor er det helt naturligt, at vi tilbyder en ny produktlinje i Frankfurt og udvider vores portefølje i München. Udvidelserne vil yderligere styrke vores position på markedet. Lufthansas ’feeder’ fly og de to hubs i Frankfurt og München skal i fremtiden gøre det endnu lettere for vores passagerer at komme af sted til nogle af verdens flotteste destinationer”

Lufthansa vil støtte markedsføringen af ​​de nye ruter ved hjælp af sin omfattende internationale salgsstyrke og etablerede ground services.

“Vi har bevist, at vi med succes kan håndtere mange brands og hubs centralt. Nu vil vi bruge vores know-how mere med større styrke indenfor turismesegmentet.”

Dette skridt er i tråd med et tættere samarbejde mellem Lufthansa og Eurowings i Tysklands største lufthavn.

Thorsten Dirks, medlem af bestyrelsen for Deutsche Lufthansa AG og CEO for Eurowings tilføjer;

“Det er det rigtige strategiske skridt for Lufthansa Group at kombinere styrkerne fra de to største luftfartsselskaber i Frankfurt: Fremadrettet vil vi have et produkt skræddersyet til familier og ferierejsende, som består af Eurowings overkommelige priser i kombination med Lufthansas salgs- og marketings styrke i Frankfurt. Det her gør det muligt for os succesfuldt at udvikle vores portefølje, så vi imødekommer den voksende interesse for ferierejser i Tysklands største lufthavn.”

 

Airbus 330 skal flyve passagerene på ferie

Med udvidelsen af de nye ruter, skal Eurowings bruge i alt syv fly af typen Airbus A330. Disse fly vil have op til 310 sæder hver. Denne del af flåden drives af Sun Express Deutschland. Med den ekstra kapacitet vil flyene blive ligeligt fordelt mellem de to Lufthansa hubs i Frankfurt og München.

Alle flyafgange vil kunne bookes fra den 13. marts 2019. En flyvning t/r til eks. Windhoek kommer til salg til priser helt ned til omkring 4500 kr. inkl. skatter og afgifter.

 

Kilde & forsidebillede: Lufthansa Group

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *