Lufthansa-gruppen afslører ambitiøse comeback planer

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Efter mere end to måneder med fuldt stop er selskaberne i Lufthansa-gruppen nu klar til at opstarte dele af programmet igen. Efter sommeren er ambitionerne langt højere og Lufthansa har som mål at være tilbage på 90% i løbet af september.

Efter en periode med tilnærmet stilstand i passagertrafikken er Lufthansagruppens selskaber i gang med en betydelig opskalering af driften. Lufthansa, SWISS og Eurowings er allerede i gang, mens Brussels Airlines og Austrian starter op 15. juni. Rutetilbudet vil i løbet av juni være oppe på 106 destinationer med totalt 160 fly i luften. På lidt længere sigt er imidlertid ambitionerne langt højere.

Lufthansa Airbus A350-900

Tilbage på 90% i september

I løbet af september har Lufthansa-gruppen som mål at betjene 90% af sine planlagte korte og mellemlange flyruter og 70% af sine planlagte langdistance-ruter. Dette er gode nyheder for de af os som ikke har opgivet håbet om efterårsferie udenlands.

Hongkong, Kina
Lufthansa planlægger 90 ugentlige afgange til Asien, blandt andet til Hongkong. Foto: Michael Siebert / Pixabay

Lufthansa alene planlægger mere end 100 ugentlige afgange til destinationer i Nord-Amerika fra München og Frankfurt. Derudover planlægges der omkring 90 ugentlige afgange til Asien, 20 ugentlige afgange til Mellemøsten og 25 ugentlige afgange til Afrika. Selskabet er foreløpigt tilbageholdene med detaljer, men nævner Vancouver, Boston og Houston i Nord-Amerika, og Singapore og Hongkong i Asien, som nogen af de første destinationer.

I Europa vil antallet af afgange øges til omkring 1.800 om ugen, fordelt på 102 destinationer fra Frankfurt og 88 destinationer fra München. 

Austrian Airlines Boeing 777

Austrian genoptager langdistanceruter i juli

I juli vil Austrian Airlines genoptage ordinære langdistanceruter efter over tre måneder med stop for trafikken. De første ruter som sættes i drift igen vil være Bangkok, Chicago, New York og Washington med op til tre ugentlige afgange. Austrian vil også opstarte flere Europa-ruter i løbet af juli.

SWISS vil i løbet af efteråret betjene 85% af sine planlagte destinationer, med omkring 1/3 tilgængelig sædekapacitet. Selskabet har som mål at tilbyde et så bredt spektrum af tjenester og rejsemål som muligt under genopbygningsfasen. Til at begynde med vil fokus imidlertid ligge på europæiske ruter fra Zurich og Genève.

Eurowings står klar med flere populære feriemål allerede i juli. Foto:  Ivan Ivankovic / Pixabay  

Også Eurowings oplever øget efterspørgsel efterhånden som flere lande lemper på rejserestriktionerne. Allerede i sommer vil selskabet betjene 80% af sine planlagte rejsemål, inkluderet feriefavoritter i Italien, Spanien, Grækenland og Kroatien.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *