Lufthansa Lancerer Delights to Go – Loungetilbud på farten

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

De fleste af os værdsætter muligheden for at slappe af og måske nå en lille bid i lufthavnsloungen, på udrejsen eller mellem flyvninger. Alligevel hænder det stadig, at man slet og ret ikke har tid til et loungebesøg og må gå direkte til gaten. Dette forsøger Lufthansa nu at imødekomme med det nye koncept «Delights to Go».

Du skal tidligt ud af døren og dropper morgenmaden hjemme til fordel for et loungebesøg i lufthavnen. Du tror du har god tid, men da du omsider er kommet gennem sikkerhedskontrollen fortæller klokken dig, at der kun er tid til, at gå direkte til gaten. Lyder dette bekendt? Måske Delights to Go kan være løsningen.

Med Lufthansa Delights to Go kan du få lidt mad og drikke før flyveturen, selv om du har dårlig tid.

Mad og drikke på farten

Lufthansas første Delights to Go åpnede 5. september og er foreløbig et prøveprojekt i München lufthavn. Med Delights to Go får Lufthansa-passagerer med loungetilgang adgang til enkel selvbetjent servering på farten.

Gennem en automatløsning med en moderne, interaktiv brugergrænseflade kan rejsende bestille en enkel madboks de kan tage med sig på farten. Madboksen kommer i tre forskellige varianter; klassisk, balanceret og lokal. I tillæg kan man tage kaffe, te og juice med på farten, og man får også en papirpose man kan have maden og drikkevarer i.

Delights to Go-tilbudet finder du ved gate G19 i Terminal 2 i München. Tilbudet er gratis for alle rejsende med loungeadgang og du kommer ind ved at skanne dit boardingkortet ved indgangen.

Oprindeligt bragt på vores norske søster site af Martin.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *