Lufthansa lancerer interkontinentale rejser uden bagage

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Flere selskaber er de sidste år begyndt at tilbyde Economy Light-billetter som ikke inkluderer indtjekket bagage på længere flyruter.

Lufthansa tilbyder allerede sådanne billetter på rejser til Nord-Amerika og nu udvider de tilbudet til at gælde alle destinationer.

Fra og med 30. oktober vil Economy Light-billetter også være tilgængelige på rejser til Afrika, Asia, Mellemøsten og Syd-Amerika. Den nye billetklasse gælder for både Lufthansa, SWISS og Austrian Airlines. 

Economy Light blev indført på ruter til Nord-Amerika sidste sommer og er blevet svært populære blandt prisbevidste kunder som bare rejser med håndbagage. Det er også muligt at tilkøbe indtjekket bagage på denne billettype.

Lufthansa Economy Class med Economy Light-billett
Mad og drikke ombord vil fortsat være gratis.

Mad og drikke vil fortsat være gratis

Selv om man nu må betale for indtjekket bagage på de billigste billetter, vil mad og drikke ombord fortsat være gratis på langruterne. Dermed er der fortsat en hvis forskel på hvad du får hos et traditionelt lavprisselskab. Denne forskel begynder imidlertid at blive meget lille.

Herhjemme tilbyder også SAS billetter uden indtjekket bagage på rejser til USA. Vi bliver dog ikke overraskede over hvis de følger efter, med et lignende tilbud på sine ruter til Asien.

Foto: Lufthansa

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *