Lufthansa på kortrute: Amsterdam – Frankfurt

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Efter at have besøgt familien i Amsterdam, satte jeg kursen imod Frankfurt. Til denne flyvning, valgte jeg Lufthansa med deres direkte aftensfly, på Economy class.

Allerede ved ankomst til gaten, fornemte jeg at vi havde en mere end fuld Boeing 737-500, på denne aftens flyvning til Frankfurt. Folk havde fordelt sig over flere gate områder, og personalet stod og kæmpede med at placere folk i flyet. Min mistanke om overbooking blev da også bekræftet, da boardingen startede, og flere folks billetter blev afvist i gaten. Disse passagerer kunne dermed håbe på, at nogen ikke nåede flyet, ellers måtte de ombookes til en ny flyvning, hvilket ikke altid kan lade sig gøre så sent på dagen, uden der skal en overnatning ind over.

Min billet gik heldigvis lige igennem, og jeg steg tilfreds ombord… Eller næsten… Jeg hørte nemlig til den uheldig tredjedel af passagererne, som havde fået tildelt et midtersæde, og opdagede det for sent til at gøre noget ved det. Dog viste det sig at være meget værre, da jeg rent faktisk fik sat mig ned, og opdagede hvilke to personer jeg skulle tilbringe de næste par timer med. På min venstre side havde jeg en tæt bygget Japaner, som tydeligvis havde haft en lang tur. Han brugte i hvertfald det meste af turen på at sove op af min skulder. På min højre side havde jeg en relativt bredskuldret mand, som åbenbart havde førsteret til armlænet, selvom det normalt er god kotume at lade midtermanden benytte.

IMG_4256

Jeg tror aldrig jeg har følt mig mere klaustrofobisk i et fly, og den minimale benplads hjalp ikke just på det. Jeg kunne dog trøste mig selv med at jeg kun var på vej til Frankfurt, og ikke USA eller Asien!

IMG_4267

Nå men gaten lukkede til tiden, og to personer var ikke mødt frem, så der hoppede lige et par ekstra passagerer ombord inden døren blev lukket, og der blev meldt “Boarding completed”. Vi rullede ud imod startbanen, hvilket var relativt hurtigt klaret, på trods af at det nogle gange føles som om du taxier hele vejen fra en naboby, når du skal til eller fra Amsterdam.

Vel placeret i vores sæder, kravlede vi op over skyerne, og serveringen startede. Business class fik en varm ret, imens vi andre fik serveret en sandwich, samt en valgfri drikkevare. Jeg valgte en Kalkun/Oste Sandwich, med en Warsteiner-øl til. Sandwichen var ganske udemærket, og smagte faktisk frisk! En ganske god snack, på så kort en tur.

This slideshow requires JavaScript.

Godt klemt inde i mit midtersæde, sad jeg egentlig bare og glædede mig til landingen igen. Det varede da heller ikke længe, inden jeg mærkede maskinen dale, for til sidst at sætte sine hjul på banen i Frankfurt. Det skulle dog vise sig, at tage en evighed at køre ind til vores gate, og ud over at jeg var lidt små-klaustrofobisk, skulle jeg efterhånden også på toilet.

Nå men vi rullede altså ind til vores gate, og jeg kæmpede mig så hurtigt jeg kunne, ud af flyet for at finde et toilet i terminalen.

Når jeg tænker tilbage på turen, var det jeg oplevede dog, et imødekommende crew, med et ønske om at gøre alle tilfredse, og det, kombineret med den udmærkede snack, er nok grundlag for at jeg giver turen så god en karakter, på trods af min lidt indeklemte situation.

Et eller andet sted må man bare erkende, at man ikke vinder hver gang, og Lufthansa havde uden tvivl intentioner om at gøre alle tilfredse, hvilket de klarede tilfredsstillende, på trods af vores forhold.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Udgivelsesdato

23/05/2015

Pros

- Venligt personale
- God forplejning
- Ny kabine

Cons

- Lidt benplads
- Fuldt fly

Sæde

Forplejning

Service

Value 4 Money

Generel Vurdering

Konklusion

Jeg var klart positivt overrasket over min første tur med Lufthansa på kortrute. På trods af at flyet var gammelt, var kabinen frisk. Personalet var desuden venligt, og forplejningen var passende. Ser man mere kritisk på det, var det negativt, at alle sæder i flyet bogstaveligt talt var optagede, og flere måtte tvinges til at blive i Amsterdam.

3.4

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *