“Maldives Border Miles” – verdens første loyalitets program for et land

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Med “Maldives Border Miles” introducerer Maldiverne et loyalitetsprogram, der er unikt i verden. Turister, der rejser til Maldiverne, kan fremover samle point i programmet, der har forskellige statusniveauer. Disse er forbundet med udvalgte fordele.

“Maldives Border Miles” er et initiativ fra Maldives Marketing & Public Relations Corporation (MMPRC), ministeriet for turisme i Maldiverne, Maldiverne immigration og Maldives Airport Company Limited.

Maldives Border Miles

Verdens første loyalitets program for et land

Loyalitetsprogrammer kendes især hos flyselskaber og hoteller. Dér bliver de loyale kunder belønnet, når de indsamle miles og point. Desuden kan medlemmerne opnå en højere status, hvilket igen er forbundet med eksklusive fordele. “Maldives Border Miles” er det første program af sin art, der belønner rejser til et bestemt land. Det nye loyalitetsprogram blev lanceret under World Tourism Day i en virtuel ceremoni. Den officielle programstart finder sted den 1. december 2020 og har til formål at styrke turistsektoren i Maldiverne betydeligt.

Maldiverne Border Miles er et program, der vil øge bevidstheden om Maldiverne som rejsedestination og tilbyder et stort potentiale for markedsføringsaktiviteter .

Hon. Abdulla Mausoom, Maldivernes turistminister

Aida, Antara & Abaarana

Loyalitetsprogrammet har tre forskellige statusniveauer. Rejsende, der tilmelder sig programmet, optjener point baseret på antallet af ture, de har foretaget til Maldiverne samt opholdets længde. Programmet inkluderer følgende statusniveauer:

  • Aida (Bronze Status)
  • Antara (Sølv Status)
  • Abaarana (Guld Status)
Maldives Border Miles

Hver niveau tilbyder forskellige eksklusive fordele og tjenester, hvis værdi stiger afhængigt af status. Du kan læse mere på programmets hjemmeside.

Malediverne er genåbnet for international tourister

Rejsende til Maldiverne får et gratis 30-dages visum til landet. Indrejse er betinget af, at du kan fremvise en negativ COVID-19 test, der højst er 72 timer gammel. En sundhedserklæring skal også indsendes online 24 timer før indrejsen.

Rejsende vil ikke blive sat i karantæne ved ankomsten til Maldiverne. Men hvis du har symptomer, skal du betale for en PCR-test. Derudover opfordrer de lokale myndigheder rejsende til at installere “TraceEkee” -appen på deres smartphone ved ankomsten. Appen kan hentes i Google Play og i AppStore.

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig bragt på vores tyske søsterside.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *