Marokko bliver ny destination for Conrad Hotels and Resorts

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hotelkæden Hiltons luksus brand, Conrad, har for nylig underskrevet ​​en aftale som bringer det globale brand til Marokkos Atlanterhavskyst i form af Conrad Rabat Arzana.

Det nye hotel bliver en del af Arzana, et eksklusivt nyt område, beliggende 15 kilometer sydvest for hovedstaden Rabat. Ideen med Arzana-området er, at kombinere luksuriøse boliger med en enestående beliggenhed og dermed give gæster mulighed for, at fordybe sig i den smukke natur på Atlanterhavskysten via blandt andet gåture, omgivet af frodige grønne haver og havudsigt.

Vi er meget glade for at have underskrevet en aftale om at bringe vores luksus Conrad-brand til dette utrolige nye område ved Marokkos Atlanterhavskyst

– udtaler Carlos Khneisser, vicepræsident for udvikling, Mellemøsten og Afrika. Han fortsætter:

I de senere år har vi set en betydelig mulighed for at udvide vores portefølje i Marokko, hvor vi har tre hoteller i drift og fire hoteller under opførelse. Rejsende kan se frem til en ny destination i Hiltons voksende marokkanske portefølje med denne fremragende Conrad-ejendom.

Rabat. Fotokredit: Pixabay,

Luksus med spetakulær beliggenhed

Conrad Rabat Arzana kommer til, at byde på 120 rummelige værelser og en spektakulær havudsigt fra sin forhøjede beliggenhed ved vandet med udsigt over en rolig lagune og strand. Som gæst kan du nyde betagende omgivelser, mens du spiser lokalt inspireret mad og drikke på to unikke restauranter, der er åben for spisning hele dagen. Dertil kommer lobbybaren og pool loungen byder på forfriskende drinks dag og nat. Hotellet vil også tilbyde en fuldt udstyret spa og salon samt mere end 600 kvadratmeter event område bestående af en stor balsal og fire mødelokaler.

Jeg er meget glad for, at vi etablerer en tilstedeværelse i Rabat med vores første Conrad-ejendom i Marokko. Arzana er den ideelle ramme, hvor man kan debutere mærket i denne region

-siger Nils-Arne Schroeder, Global Brand Head, Conrad Hotels & Resorts.

Conrad-ejendomme rundt om i verden er kendt for deres moderne design, inspirerende destinationer og førende innovation – og denne ejendom er ingen undtagelse. Det bliver uundgåeligt en enestående tilføjelse til vores portefølje som bliver en del af en samling af prisvindende hoteller og resorts fordelt på fem kontinenter.

Kilde og fotokredit: Conrad Hotels & Resorts / Hilton.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *