Marriott Bonvoy. Køb point med 30% rabat

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hvis du ønsker at købe point til din konto i loyalitetsprogrammet Marriott Bonvoy, så er det nu, du skal slå til. Du kan få 30% rabat indtil 22. december 2019.

I forbindelse med kampagnen er grænsen for hvor mange point, du kan købe er sat op. Men du skal regne på, om det er fordelagtigt for dig at købe de billigere point.

Læsere af InsideFlyer udveksler erfaringer om Marriott hoteller her og SPG hotellerne (Sheraton, Le Meridien, St. Regis, Westin m.m.) her. De to kæder er fusioneret og bruger nu loyalitetsprogrammet Marriott Bonvoy

Køb point til Marriott Bonvoy med 30% rabat

Du kan få rabatten på 30 procent, hvis du køber mindst 2.000 point. Ud over de 30 procents rabat, er det maksimale antal point, du kan købe, også fordoblet. Indtil 22. december kan du derfor købe op til 100.000 point hos Marriott Bonvoy med rabat.

Hvis du ikke allerede er medlem af Marriott Bonvoy, kan du næppe nå at bruge denne kampagne. For at købe point med rabat, er det et krav, at du skal have været registreret hos Marriott Bonvoy i mindst 30 dage og allerede har boet på et hotel, der bruger loyalitetsprogrammet. Hvis du endnu ikke har boet på et af hotellerne, skal du have været medlem af programmet i 90 dage for at kunne købe point.

Point er generelt 0,7 cent værd

Under udsalget koster 10.000 Marriott Bonvoy Point 87.50 USD (altså omkring 600 kroner). D.v.s. prisen for et point er 0,875 amerikanske cent. Forskellige bloggere på internationale sider har vurderet pointene til generelt at have en værdi på op til 0,7 amerikanske cent. Det vil med andre ord sige, at du betaler lidt mere for pointene, end de er værd.

Derfor skal du kun købe point, hvis du mangler lidt på kontoen for at kunne reservere et gratis ophold. Men det kan også være, du har fundet et hotel, hvor overnatningerne er dyre sammenholdt med antallet af point, du skal betale for en bonusnat. På sådanne hoteller kan du få en højere værdi for dine point. Dette er eksempelvis tilfældet på nogle af de dyre hoteller i kategori 1 – 5, som eksempelvis Sheraton Frankfurt Airport og nogle af hotellerne i Vietnam.

Alternativt kan du nemt konvertere Marriott Bonvoy-point til miles/point hos godt 40 forskellige flyselskaberne. Desværre er hverken SAS, Lufthansa eller KLM ikke med på listen – så det er formentlig kun et fåtal af vore læsere, der kan benytte denne mulighed. Ved en konvertering får du ofte 25.000 miles/point hos flyselskabet for 60.000 point fra din Marriott Bonvoy konto. Men igen skal du regne på, om det kan betale sig. Det vil formentlig være billigere at købe miles/point direkte hos flyselskabet.

Køb point med omtanke

Dybest set er det altid fint at have nok point på kontoen, så man kan reservere det bonusophold, man gerne vil have. Men husk, at Marriott Bonvoy i begyndelsen af hvert år justere i hotelkategorierne. Det betyder, at antallet af point for et bestemt hotel kan ændres. Derfor skal du kun købe point til din konto, hvis du bruger dem umiddelbart efter. Det er i hvert fald en vis risiko for at lave en dårlig handel, hvis du fylder kontoen op uden at have konkrete planer for, hvordan pointene skal anvendes.

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig skrevet af Steffen og bragt på vores tyske søsterside.

Foto: © Marriott International

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *