Nemt Accor Gold status med Ibis Business

Ibis

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Har du altid ønsket dig elite status i en hotelkæde, men har ikke nok overnatninger til at optjene den? Til relativ få penge kan du få Gold status i Le Club Accor (Novotel, Sofitel, Mercure) ved at købe et Ibis Business kort.

Et nyt år er startet, som betyder at mange miles og pointskonti er sat tilbage til nul. Vi kan derfor gøre op om vi har nået vores ønskede statusniveauer. Nogle har vi nået og nogle har vi måske ikke nået. For Le Club Accor medlemmer, der ikke har nået deres status, eller dig der måske aldrig har nået elite status, er der godt nyt. Med et Ibis Business kort får du, udover en række fordele i Ibis hoteller, også Gold status i Le Club Accor.

Indtil sidste år, var det ret nemt at opnå Gold eller Platinum status. Alle points talte med for din statusopgørelse, og hvis du var lidt kreativ med nogle kampagner, kunne du blive Platinum efter kun 3 eller 4 overnatninger. For et år siden, blev det lavet om og fremover tæller bonuspoint ikke længere med i statusoptjeningen.

Le Club Accor

Det gjorde det straks en del svære at tjene nok points til at få det eftertragtede Gold eller Platinum kort. Guldkortet kræver 30 overnatninger eller 7.000 statuspoints. Platinum status får du først efter 60 overnatninger eller 14.000 statuspoints. Hvis du omregner det til hvor mange penge du skal bruge på at bo på et Accor hotel, ender vi på omkring DKK 20.000,- for et Gold kort og DKK 40,000,- for Platinum. Det er altså ikke for alle.

En lille genvej

Hos Ibis, budgetmærket i Accor kæden, er der dog en mulighed, hvor du nemt kan få Gold status: et Ibis Business kort. Den er primært tiltænkt rejsende, der ofte bor på et Ibis hotel. De vigtigste fordele:

 • Garanteret et værelse til rådigt på Ibis hoteller, hvis du bestiller mere end 48 timer i forvejen.
 • 10% rabat på værelsesprisen.
 • 10% rabat på regningen på baren eller i restauranten.
 • 5% ekstra rabat på kampagnepriser.
 • og (save the best for last) Le Club Accor Gold status.

Ibis Business

Hvad følger der med i Gold status i Le Club Accor:

 • Garanteret et værelse til rådigt, hvis du bestiller mere end 3 dage i forvejen.
 • Priority ved check ind.
 • Velkomstdrink.
 • Gratis tidlig check ind eller check ud.
 • Opgradering af værelset (hvis tilgængelig).
 • Velkomstgave (undtagen Ibis og Adagio).
 • Flere rewardpoints.

Derudover har jeg, især i Asien, oplevet at få endnu flere fordele, som adgang til loungen. Det afhænger dog hotellets goodwill.

Hvad koster det?

Et Ibis Business kort koster €90 om året. Men, hvis du tilmelder dig i 2 år, lyder prisen på kun €159 for 2 år. Hvis du har mistet din status i år, er det en god måde at blive Gold igen. Eller måske få Gold elite status for første gang. Du kan tilmelde dig på denne side.

Til sidst alligevel en advarsel. Tidligere var det muligt at få Platinum status ved at købe aktier i Accorgruppen. For nogle år siden, blev det tilbud devalueret til et Gold kort i et år og senere til et Silver kort. Det kan derfor godt være at Ibis Business tilbudet også blive beskåret i fremtiden, men så længe tilbudet eksisterer, vil jeg ikke tøve med at gøre brug af det. Når du engang har opnået status, er det svært for Accor at tage den fra dig igen inden udløbsdatoen.

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af Steven Tor fra vores søsterside Insideflyer.nlHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *