New Zealand indfører nu også forhåndsgodkendelse for indrejse

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

New Zealand er det seneste land i rækken der indføre forhåndsgodkendelse for indrejse til landet. Ligesom med rejse til USA skal du søge indrejse godkendelse senest 72 timer før afrejse.

New Zealand modtager ekstremt mange turister. Næsten ligeså mange årligt som der er indbyggere i landet. Den nye indrejse godkendelse, Electronic Travel Authority (ETA), og en tilhørende turist skat, International Visitor Conservation and Tourism Levy (IVL), skal bidrage til at opretholde og bevare de mange seværdigheder det fantastiske land har at byde på. Du skal søge om en ETA hvis du planlægger at besøge New Zealand efter d. 1. oktober 2019.

Auckland Harbour Bridge. Fotokredit: New Zealand Tourism.

Søg via hjemmeside eller app

Du kan søge om og betale for din ETA via de New Zealandske myndigheders hjemmeside eller via en app. Søger du via hjemmesiden er prisen NZD$12, via app´en er det lidt billigere, NZD$9.
Der oprettes både en ny hjemmeside og en ny app, som forventes at være aktive fra juli i år.

Som danske rejsende er vi en del af et Visa Waiwer program, og skal derfor ikke bøvle med et decideret visum, men kun koncentrere os om at søge en ETA. Til gengæld skal du søge om en ETA både hvis du har New Zealand som endelig destination, hvis du ankommer på et krydstogtskib eller hvis du blot er i transit i en af landets lufthavne.

Ud over en ETA skal alle rejsende betale NZD$35 for den såkaldte International Visitor Conservation and Tourism Levy (IVL) .

Kilde: New Zeland Immigration.
Fotokredit: New Zealand Tourism.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *