Nordic Choice Hotels tilbyder dobbelt op på point

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

For at fejre lanceringen af deres app i februar, tilbyder Nordic Choice Hotel dobbelt op på point. Kampagnen gælder for samtlige af kædens hoteller og ophold skal bookes senest ved midnat den 29. marts.

For at få udnytte kampagnen og få dobbelt point på dine hotelovernatninger ved Nordic Choice Hotels, skal du blot downloade kædens nye app og booke dine ophold via den. Ophold skal finde sted i perioden 27. marts til 31. maj 2017.

Nordic Choice Hotels tilbyder knap 200 hoteller fordelt på Norden og Baltikum, så der burde være rig mulighed for at finde en destination og et hotel der falder i din smag!

Under den nuværende kampagne er det desværre ikke muligt at booke ophold på Clarion Hotel Copenhagen Airport (det nuværende Hilton Copenhagen Airport), idet Nordic Choice Hotels først overtager hotellet 1. april 2017.

Bedre overblik

Den nye app giver gæster hos Nordic Choice Hotels lettere adgang til at booke værelser, samt et bedre overblik over blandt andet reservationer, fordele og status hos kæden.

Ved hjælp af app´en er bliver det også muligt tjekke ind og ud på kædens hoteller. Nye hoteller hvor det er muligt tilføjes løbende, men i skrivende stund kan det lade sig gøre på to hoteller i henholdsvis Sverige og Norge:

  • Clarion Hotel Amaranten, Stockholm
  • Clarion Hotel Stockholm, Stockholm
  • Comfort Hotel Bergen Airport, Bergen
  • Clarion Hotel Bergen Airport, Bergen

Bemærk at app´en for øjeblikket kun findes til IPhone. Android brugere kan se frem til at kunne downloade app´en til efteråret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *