Nordic Choice Hotels: Du kan hjælpe Kræftens Bekæmpelse ved at donere dine bonuspoint til dem.

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Via hotelkoncernens kundeklub Nordic Choice Club får alle medlemmer nu mulighed for at donere deres bonuspoint til Kræftens Bekæmpelse.

Kræftens Bekæmpelses formål er at arbejde for at forebygge og bekæmpe kræft samt forbedre livskvaliteten for patienter og pårørende. Nordic Choice Hotels samarbejder med de nationale kræftforeninger i Norge, Sverige, Danmark og Finland.

I Kræftens Bekæmpelse er vi stolte af at få Nordic Choice Hotels som ny samarbejdspartner. Det er vigtigt for Kræftens Bekæmpelse at have solide samarbejdspartnere med gode værdier, som kan udbrede vores budskab både i ord og handling. Samtidig ved vi, at rigtig mange af Nordic Choice Hotels’ gæster ønsker at støtte vores arbejde via donationer. Når dette nu er muligt via fordelsprogrammet, vil vi kunne udføre mere af det vigtige arbejde inden for forskning og pleje, samtidig med at vi sammen kan fokusere på forebyggelse.

Kræftens Bekæmpelse

Siden 1970’erne er antallet af kræfttilfælde mere end fordoblet, men som følge af kræftforskningen og udviklingen af behandlingsformerne overlever to ud af tre af de, der rammes af kræft i dag. Via samarbejdet imellem Kræftens Bekæmpelse og Nordic Choice Hotels får de næsten to millioner medlemmer af kundeklubben Nordic Choice Club mulighed for at donere bonuspoint til Kræftens Bekæmpelse i deres respektive lande via Nordic Choice Hotels’ hjemmesider.

Kræft er desværre noget, der rammer mange af os direkte eller indirekte i løbet af livet. Vi ved, hvor vigtigt det er at forske i de forskellige kræftsygdomme både for at forebygge og helbrede, og derfor er vi utrolig glade for at kunne samarbejde med Kræftens Bekæmpelse. Vi ved, at vores gæster gerne vil støtte gode formål, og det er dejligt, at vi kan give vores medlemmer mulighed for at vise deres støtte og donere deres bonuspoint til et så vigtigt arbejde.

Torgeir Silseth, administrerende direktør i Nordic Choice Hotels

De penge, der doneres af medlemmene i Nordic Choice Club, vil gå til Kræftens Bekæmpelses arbejde, der består af bevilling af penge til kræftforskning, sundhedsoplysning, forebyggelse og behandling samt plejearbejde, der hjælper kræftpatienter og pårørende. Kræftens Bekæmpelse beskæftiger sig også med påvirkning af myndigheder og sundhedsvæsenet og fungerer som talerør for kræftsagen. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *