Norwegian er nu økonomisk sikret frem til udgangen af 2020

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Norwegian arbejder ganske hårdt med at blive bedre til at tjene penge og reducere deres vækst. Samtidig arbejdes der i kulissen med at sikre at der er penge til at drive virksomheden. I går kunne Norwegian så melde ud at de havde sikret kapital frem til minimum udgangen af 2020.

For under en måned siden meldte Norwegian ud at de havde solgt en del af de endnu ikke leverede fly til en kinesisk storbank China Construction Bank, som de havde lavet et joint venture med. Dette var for at reducere en stor det af den gæld som vejer tungt i flyselskabet.

Det næste problem som er blevet løst er at der er sikret kapital til den fremtidige drift. I går melde Norwegian ud at de havde sikret dette ved at udstede obligationslån for $150 millioner eller over 1 milliard danske kroner.

Transaktionen er gennemført og Norwegian udtaler følgende:

Med denne transaktion så har Norwegian kapital nok til minimum 2020 ud fra de nuværende og kendte forretningsplaner.

CEO Geir Karlsen fortæller også at dette har været vigtigt for at sikre driften igennem vinteren og skabe ro.

Så lige nu ser det ud til at Norwegian forsætter og derfor behøver du ikke at skynde dig ud og tømme din Norwegian Reward CashPoint konto – i hvert fald ikke før om et års tid.

Du kan læse Norwegians pressemeddelse her.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *