Norwegian fjerner krav om mundbind på alle flyvninger

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Fra og med mandag den 4. april fjerner Norwegian kravet om at benytte mundbind ombord på alle flyvninger. Beslutningen baseres på den nuværende smittesituation og stadig færre restriktioner i Europa. 

Norwegian følger situationen løbende, og på grund af yderligere lempelser i Europa fjerner selskabet kravet om at benytte mundbind ombord på alle flyvninger, uanset destination. Det er første gang siden den 17. juni 2020, at kravet om mundbind fjernes på alle flyvninger.

Den 12. februar blev kravet fjernet på skandinaviske flyvninger, og siden har Norwegian oplevet øget rejselyst og optimisme blandt kunderne. Norwegian håber, at fjernelse af kravet om mundbind vil gøre tærsklen endnu lavere for de, der ønsker at rejse til sommer. 

Norwegian opfordrer alle, der skal ud og rejse til at være opmærksomme på, at der fortsat er påbud om brug af mundbind i mange europæiske lufthavne. Man bør sætte sig grundigt ind i hvilke regler, der gælder på sin destination og eventuelle mellemlandinger. Hvis man fortsat ønsker at benytte mundbind ombord, er man selvfølgelig velkommen til det.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *