Alt om Norwegians nye ruter til Seattle og Denver

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Norwegian offentliggjorde tidligere på ugen at de starter ruter direkte fra London Gatwick, og til de amerikanske storbyer Denver og Seattle – Men hvorfor er det godt for os Danskere?

Norwegian er et lavprisselskab, som blandt andet er pionerer på lavprismarkedet for langdistanceflyvninger. Trods mange skeptikere da de startede op med langdistance, flyver selskabet med fyldte fly, og er i rivende udvikling for tiden! Nu har selskabet offentliggjort to nye ruter fra London til USA som skal flyves med 787 Dreamlinere – selskabets største flytype.

København til Seattle på 13 timer

Ruten til Seattle vil fra d. 17. september flyve fire gange ugentligt, med udgangspunkt i London. Dog er det nemt at tilslutte med et fly fra København, hvor du ikke skal tjekke ind igen i London, og hvor du ikke har en lang mellemlanding i London.

Faktisk har du blot 1 time og 45 minutters ventetid i London – begge veje! Dette er rigeligt til at nå næste fly, men også for lidt til at du når at kede dig i lufthavnen.

Den samlede rejsetid kommer også blot til at være 13 timer, hvilket sagtens kan konkurrere med British Airways og American Airlines.

Nemt til Denver

Skal du fra København til Denver, er Norwegian klart et af de nemmeste alternativer. Grunden hertil er at du mellemlander i London Gatwick, som ikke er nogen meget stor og forvirrende lufthavn. Få andre flyselskaber tilbyder så hurtig og nem adgang til Denver, som Norwegian kommer til at gøre 2 gange om ugen fra d. 16. september.

Kun overgået af Iceland Air, bliver Norwegian tilmed hurtigste vej til Denver, fra København. Også på denne rute vil der være under 2 timers ventetid i London.

Priser

Kigger man på dagens priser for flyveture til oktober, så er de konkurrencedygtige så længe du kun har håndbagage med. Har du dog brug for indtjekket bagage, og servering ombord – så anbefaler vi at du afsøger markedet for billigere alternativer.

Premium klassen er dog interessant prissat, og kan sagtens konkurrere med andre selskabers priser. Så ønsker du at rejse Premium Economy, så er det anbefalelsesværdigt at tjekke Norwegians priser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *