Norwegian har sat hastighedsrekord over atlanten

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Norwegian har sat rekord i at flyve hurtigst imellem New York og London

Med en tophastighed under flyvningen imellem New York og London på 1259 km/t, satte en Boeing 787 fra Norwegian rekord i at flyve ruten imellem New York og London hurtigst (for subsoniske fly).

Turen blev tilbagelagt på blot 5 timer og 13 minutter, og flyet ankom dermed 53 minutter før tid! Grunden til den utroligt lave flyvetid imellem de to byer, var stærk medvind, i samspil med Boeing 787 flyets fantastiske flyveegenskabet ifølge kaptajn Harold Van Dam:

787 Dreamlineren er en fornøjelse at flyve og det er en god følelse at vide, at vi har sat en verdensrekord i dette fly. Vi var rent faktisk kun i luften en smule over fem timer, og hvis der ikke havde været turbulens i de lavere luftlag, kunne vi have fløjet endnu hurtigere.

Dagen før fløj kaptajn i Norwegian Pascal Niewold sin personlige hurtigste tur imellem de to byer, og tilbagelagde ruten på blot 5 timer og 20 minutter. Niewold udtalte efter denne flyvning:
Passagerer og kabinepersonale var positivt overraskede over den tidlige landing i London. Det var en meget behagelig flyvning, med næsten ingen turbulens og som resultat af jetstrømmene ankom vi 25 minutter før tid.
Norwegian modtager i 2018 11 nye Boeing 787 Dreamliners, hvoraf de 10 er udstyret med Norwegians nye og udvidede Premium kabine.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *