Norwegian med større Premium Economy kabiner i 2018

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Norwegian lancerer en ny og større Premium kabine på deres Boeing 787-fly

Med stor success på langdistancemarkedet, ser Norwegian nu efter mulige optimeringer og forbedringer for passagerer. Den største forandring i 2018 bliver en ny Premium kabine på langruterne. Denne vil indeholde 56 Premium sæder imod de nuværende 32 Premium sæder.

Imens kabinen bliver større, bliver der ikke pillet det store ved sædets komfort, og passagerer kan dermed fortsat nyde godt af at sædes kan lænes 46 grader tilbage, og blot benpladsen bliver begrænset en smule, men forbliver på over en meter.

Premium kabinens udvidelse bliver på bekostning af omkring syv rækker Economy sæder, som bliver pillet ud af flyet, for af installere Premium Economy sæder der i stedet for. Economy kabinen vil dermed blot starte længere nede i flyet.

Premium kabinen ombord på Norwegians Boeing 787 Dreamliner

Norwegian får næste år leveret 11 fly af typen Boeing 787, de 10 af dem vil allerede fra fabrikken blive leveret med den nye Premium kabine, og vil alle flyve ud fra Gatwick. Dette er nærliggende, da Norwegian i løbet af 2018 starter flere nye langruter ud af Gatwick, blandt andet deres første rute til Sydamerika, som vil blive London Gatwick – Buenos Aires.

Vi har endnu ikke oplysninger om hvorvidt sædet bliver præcist det samme som i den nuværende kabine, men vi opdaterer artiklen så snart vi har denne info…

Det tyder på at Norwegian har stor success med deres Premium produkt på langruter, at de nu giver afkald på flere rækker af economy pladser, for at gøre plads til flere Premium sæder. Det er også InsideFlyers opfattelse at produktet er populært blandt forretningsrejsende, såvel som fritidsrejsende, der ønsker ekstra komfort, uden at skulle betale for Business Class.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *