Norwegian indkalder til pressemøde kl. 12

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Norwegian sendte til formiddag en noget kortfattet besked ud, hvor de indkalder pressen til konference kl. 12.

9. november: Pressemødet om den kritisk situation – info her.

PRESSEMØDET ER AFHOLDT, LÆS OM DET HER!

“Norwegian inviterer til pressekonference med bestyrelsesformand Niels Smedegaard (på videolink), koncernchef Jacob Schram og finansdirektør Geir Karlsen mandag den 4. maj kl. 12.00.”. Sådan står der i en mail, udsendt til større medier til formiddag.

Selvom emnet for pressekonferencen endnu ikke er udmeldt, går vi ud fra, at det er angående redningspakken som Norwegian har bedt deres auktionærer om. Auktionærene har tidligere i dag, sagt ja til at søsætte redningspakken, og det forventes at det er det som skal uddybes nærmere på pressemødet.

Redningsplanen som auktionærerne i dag har godkendt, indebærer blandt andet, at den gæld som Norwegian har, skal konverteres til kapital gennem aktier.

Jacob Schram, der er topchef i Norwegian, meldte i går ud, til norges TV2, at flyselskabet slet ikke kunne videreføres, hvis auktionærene ikke havde sagt ja i dag. Til pressekonferencen bliver vi formentlig klogere på hvad redningsplanen konkret er for flyselskabet.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *