Norwegian kommer med nye rewards samt børnekonto i år

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Norwegian Reward har netop offentliggjort de nye tiltag som vil præge programmet i 2018

Norwegians loyalitetsprogram “Norwegian Reward” er i konstant udvikling, og har netop lanceret en række nye fordele og udvidelser, som vil gøre programmet endnu bedere i løbet af 2018. Norwegian Reward siger selv:

Vi i Norwegian Reward arbejder for, at vores medlemmer skal opnå billigere og bedre rejser med Norwegian, og glæder os, at vi nu er mere end 7 millioner medlemmer globalt.

Hvad der helt konkret ligger i disse ord, kan udfoldes over fire overskrifter, som er følgende:

Priority Boarding som ny Reward

Det bliver et privilegie for loyale kunder overfor Norwegian, at kunne gå ombord på flyet som de første. Priority Boarding indføres nemlig nu som en af de Rewards som man kan vælge imellem, for hver 6. flyvning man tager med Norwegian.

Dermed kan det for dig som er loyal Norwegian kunde, blive slut med manglende plads i bagagehylderne, og kaotiske situationer når du prøver at kæmpe dig igennem massen, under boarding. Du får nemlig lov til at komme ombord før alle de andre, og kan dermed se frem til en mere behagelig rejse.

Børnekonto

Som følge af introduktionen af Norwegian Rewards Familiekonto sidste år, vil du også kunne oprette en konto til dine børn. Kontoen har ingen aldersgrænse, og den kræver ingen e-mailadresse. Den kan endda ændres til en voksenkonto, idet barnet bliver 18.

Dermed har du mulighed for også at optjene CashPoints på dine børns billetter, og det bliver dermed endnu billigere at rejse næste gang, når børnenes point også kan bruges som delbetaling af jeres billetter.

Limited Edition Rewards 2018

Allerede i januar blev årets Limited Edition Rewards offentliggjort, og i år kan de mest loyale medlemmer se frem til en gratis rejse til en af Norwegians langdistance destinatioer. Du kan også opgradere din rejse uden beregning til Premium klassen, allerede ved booking.

Man kvalificerer sig til disse Rewards ved at flyve 20 enkeltflyvninger på et år for opgraderingen, imens det kræver 40 enkeltflyvninger og at have optjene 3.000 CashPoints på at år at få den gratis rejse.

Optjening af Cashpoints på Flex-billetter

Fra d. 15 april vil CashPoints medlemmer optjene 10% CashPoints på Flex billetter, imens det er muligt at boose sin optjenening med en Boost Reward, så man kan optjene 20% CashPoints af billetprisen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *