Norwegian med ny vej til Israel

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Norwegian meddeler at de vil åbne en ny direkterute mellem Oslo og Tel Aviv i Israel. Tel Aviv er kendt som «byen som aldrig sover» og har tidligere haft ruter fra København og Stockholm.

Fra efteråret kan rejselystne danskere rejse via Oslo til Tel Aviv i Israel. Tel Aviv er en moderne by med fine strande og et summende natteliv. Tel Aviv er også et godt udgangspunkt for dem som ønsker at opleve mere af Israels dramatiske natur, historiske seværdigheder og helligdomme.

Kommerciell direktør i Norwegian, Thomas Ramsdahl siger følgende:

Med en ny direkterute mellem Oslo og Tel Aviv, samt flere afgange på en række eksisterende ruter til og fra Oslo, ser vi frem til at ønske endnu flere rejsende velkommen om bord på vores nye, komfortable og mere miljøvenlige fly.

Norwegian tidligere haft direkte ruter fra Stockholm og København men byen har ikke haft en direkte rute fra Norge. Flere interesseorganisationer har arbejdet for at denne direkte rute blev en realitet og der bliver meldt om at Norwegian vil modtage en statsstøtte på 500.000 Euro fra det israelske turistdepartement. Tonje Næss, kommunikationsrådgiver i Norwegian, siger til Aftenposten at det er helt normalt at modtage markedsstøtte fra turistbeaurouer i forbindelse med åbning af nye ruter.

SAS har tidligere haft direkteruter til Tel Aviv fra både Stockholm og København, begge disse er nedlagt. I årets sommerprogram lancerede SAS derimod en direkte rute til Beirut i Libanon.

 

Om den nye rute

Norwegian vil flyve to gange om ugen mellem Oslo og Tel Aviv (TLV), med opstart 31. oktober. Norwegian er det eneste selskab som flyver direkte mellem de to byer.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *