Norwegian med nye ruter fra Paris til USA

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Norwegian vil igen udvide sit interkontinentale netværk. Vi er jo alle bekendt med at selskabet flyver interkontinentale ruter ud af London og alle de Skandinaviske hovedstader. Nu er Bjørn Kjos igang igen, og vil ifølge Aftenposten starte nye ruter ud af Paris til USA.

Nyheden blev offentliggjort samtidig på pressekonferencer i både USA og Paris i går, og i første omgang er det snak om ruter imellem Paris og New York, Los Angeles samt Fort Lauderdale. Alle disse er destinationer som Norwegian allerede flyver til.

Med denne satsning er der vist ingen tvil om at Bjørn Kjos og Norwegian vil være med i kampen om langdistancepassagerene. Norwegian var også det første lavprisselskab som satsede på interkontinentale ruter – og det går hurtigt nu. Allerede 29. juli går første afgang fra Paris til New York. Alle rutene imellem Paris og USA vil blive opereret med Boeing 787 Dreamliner.

I følge Aftenposten som har interviewet Norwegians kommersielle direktør, Thomas Ramdahl, skal dette vistnok bare være starten på Norwegians satsninger. Til næste år får selskapet tilført 9 nye Dreamlinere og de ser for sig at Boston, San Fransisco og Orlando kan være andre ruter de vil satse på.

Ramdahl siger derudover at også nordmænd vil nyde godt af den ekstra flykapasitet som kommer ind næste år, og at man sandsynligvis vil lave en direkte rute imellem Oslo Lufthavn og Las Vegas – en rute som allerede i dag opereres fra både København og Stockholm.

Vi på InsideFlyer følger spændt med i den udvikling som Norwegian er i gang med. Hvilken europæisk hovedstad bliver mon den næste i selskabets langdistanse-satsning? Madrid? Frankfurt? Rom? Eller udvider de hellere fra eksisterende utgangspunkter i Europa til andre interkontinentale destinationer? Se, det vil kun tiden vise.

 

Oprindeligt skrevet af Erling på Insideflyer.noHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *