Norwegian og Strawberry laver fælles bonusprogram

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Norwegian og Strawberry, tidligere Nordic Choice Hotels, etablerer et fælles selskab, som skal give medlemmer af forskellige loyalitetsprogrammer langt flere valgmuligheder end i dag. Selskabet vil skabe en fælles ”loyalitetsvaluta” og platform, hvor medlemmer kan tjene og bruge point på tværs. Norwegian og Strawberry vil have et ligeværdigt ejerskab i det nye selskab.

Den digitale valuta skal erstatte de pointsystemer, som benyttes af forskellige loyalitetsprogrammer i dag. Det betyder, at medlemmer, som tjener point på hotelovernatninger, kan vælge at bruge dem på flyrejser eller omvendt.

Norwegians loyalitetsprogram er allerede populært, og vi har arbejdet på at udvikle vores program ved at tænke nyt og samarbejde med andre aktører. Jeg er meget glad for, at vi har fundet sammen med Strawberry, og at vi sammen kan skabe noget, som vil give endnu flere kunder større fordele og mere valgfrihed. Vi ønsker også at invitere andre loyalitetsprogrammer ind i dette samarbejde.

Geir Karlsen, koncernchef i Norwegian.

I første omgang bliver det Norwegian Reward og Strawberrys loyalitetsprogram, som indgår i samarbejdet. Planen er imidlertid at inkludere flere ledende aktører fra hele Norden, så kunderne får endnu flere muligheder for at tjene og bruge point. Det nye selskab vil fra starten nå ud til en stor andel af nordiske husstande.

I dag tilbyder vi et univers af spændende oplevelser og et attraktivt loyalitetsprogram med fantastiske partnere. Målet med Strawberry er, at vi skal være mere relevante for flere oftere. Når to selskaber med nordisk forankring og historie går sammen om at skabe en fælles loyalitetsvaluta, er det med til at levere på dette mål. Det vil være en gamechanger for medlemmer og gæster. I praksis betyder det, at alle i Norden vil få endnu bedre og flere muligheder for at tjene og benytte opsparede loyalitetspoint. Vi glæder os til at starte rejsen sammen med Norwegian.

Petter A. Stordalen, ejer og grundlægger af Strawberry (tidligere Nordic Choice Hotels).

Både Norwegian og Strawberry har omkring 7,5 millioner medlemmer i sine respektive loyalitetsprogrammer i Norden. Flere detaljer om selskabet og loyalitetsvalutaen vil blive offentliggjort ved lanceringen senere i år. De to eksisterende loyalitetsprogrammer, Norwegian Reward og Strawberrys loyalitetsprogram, videreføres med deres respektive medlemsfordele og vil fortsat være ejet af henholdsvis Norwegian og Strawberry.

Foto: Espen Solli (på billedet er Geir Karlsen
Konsernsjef, Norwegian og Petter Stordalen Eier, Strawberry)Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *