Norwegian og UNICEF Norge forlænger samarbejdet

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Partnerskabet mellem Norwegian og UNICEF Norge er næsten 15 år gammelt. Norwegian har bidraget til humanitære indsatser, ved indsamlingsaktioner og med donationer fra kunder og ansatte. Over årene har samarbejdet givet mere end 50 millioner norske kroner (NOK) til UNICEF Norge. Nu er partnerskabet blevet fornyet med tre år mere.

– Jeg er stolt over at kunne forlænge samarbejdet med UNICEF Norge. Internt i Norwegian skaber partnerskabet masser af engagement, og vi kan se, at vores bidrag giver resultater. Med indsamlinger, som vores ansatte står for, donationer fra vores kunder og humanitære indsatser i samarbejde med myndighederne, har vi sammen bidraget til at give børn i hele verden bedre levevilkår.

Geir Karlsen, koncernchef i Norwegian.

Norwegians kunder har i år alene doneret NOK 1,2 millioner til UNICEF Norge. Dertil kommer, at Norwegian traditionelt afstår fra at give julegaver internt. I stedet doneres yderligere NOK 300.000 til UNICEF Norge hvert år.

Læs mere: InsideFlyer har tidligere doneret godt 155.000,- kroner til Norwegians UNICEF arbejde.

– Vi er både glade og taknemmelige for, at vi kan forny vores partnerskab med Norwegian. Det, vi har til fælles, er ambitionen om at bygge en bedre verden for børn. Siden 2007 er vi sammen med Norwegian kommet langt. Corona-pandemien har sat arbejdet med bæredygtighedsmålene tilbage, men takket være bidragene fra Norwegian kommer vi hele tiden nærmere vores mål om at nå hvert et barn i tide.

Camilla Viken, generalsekretær i UNICEF Norge.

I den nye samarbejdsaftale bliver flere af FN’s verdensmål sat på dagsordenen. Historisk har Norwegian og UNICEF især samarbejdet om verdensmål nr. 1: At afskaffe fattigdom. Fremover skal verdensmål nr. 8 og nr. 13 stå centralt i samarbejdet: Anstændige jobs og økonomisk vækst og at bekæmpe klimaforandringerne.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *