Norwegian og Widerøe indgår aftale om tættere samarbejde

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Norwegian og Widerøe har i dag indgået en intentionsaftale, der indebærer, at de to norske flyselskaber fremover skal arbejde meget tættere sammen på en række områder. Det indebærer blandt andet billetsamarbejde på hele rutenettet, og at passagererne vil få mulighed for at rejse sømløst med begge selskaber, såkaldt interlining.

Baggrunden for aftalen er et ønske om at skabe et endnu bedre produkt for passagererne i Norge, skabe synergieffekter og en mere effektiv drift.

Jeg er meget glad for aftalen, som vi i dag har indgået med Widerøe. Vores mål er, at samarbejdet skal være til det bedste for begge selskabers passagerer og vores ansatte. Selvom meget af indholdet stadig er i støbeskeen, har vi haft god dialog i flere måneder allerede, og vi diskuterer mange forskellige områder, hvor vi har fælles interesse i at samarbejde.

Geir Karlsen, koncernchef i Norwegian.

Norge er et meget vigtigt marked for begge selskaber. En betydelig andel af de norske passagerer er afhængig af både Widerøe og Norwegian for at nå frem til sin endedestination.

Det er en glædens dag for Widerøe og vores passagerer, der er afhængige af at flyve for at kunne bo og arbejde i Norge. Med denne aftale vil vores kunder kunne rejse i kombination mellem Norwegian og Widerøe i både ind- og udland. Kombinationen af Widerøes netværk langs kysten og i Nordnorge og Norwegians store udbud i hele Europa vil skabe mange nye rejsemuligheder for vores fælles kunder. Det er noget, der har været efterspurgt af vores passagerer i mange år, og derfor er det glædeligt at kunne dele netop nu. Der udestår stadig et stykke arbejde, før vi helt i mål, men vi arbejder godt sammen og har et fælles mål om, at det skal gennemføres så hurtigt som muligt.

Stein Nilsen, koncernchef i Widerøe.

Forsidefoto: Norwegian / PRHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *