Norwegian Reward runder 10 millioner medlemmer – får tre nye hvert minut

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, har nu rundet 10 millioner medlemmer. I 2019 har fordelsprogrammet fået mere end tre nye medlemmer i minuttet – hvert minut.

Norwegian Reward har nu rundet 10 millioner medlemmer og vokser med cirka 5.000 nye medlemmer hver dag. Norwegians Rewards ekspansion i USA, Spanien og Storbritannien har især bidraget til medlemsvæksten. Introduktionen af stadig flere Reward-partnere har også bidraget til væksten, for eksempel i Danmark, hvor programmet har mere end 750.000 medlemmer.

10 millioner medlemmer er en vigtig milepæl for os. Særligt glædeligt er det, at vi vokser så meget i USA, som er et stadig vigtigere marked for os. Loyale kunder er vigtigt for Reward og for Norwegian, og vi vil fortsætte med at tilbyde vores kunder det bedste fordelsprogram på markedet og give medlemmerne flere og endnu bedre muligheder for at optjene CashPoints.

Brede Huser, chef for Norwegian Reward

Fordelsprogrammet har modtaget ni priser siden starten i 2007, blandt andet fik det i sidste uge en pris for “Best Redemption Ability” gældende for Europa og Afrika ved årets Frequent Traveler Award.

Norwegian Reward introducerer jævnligt nye fordele og nye muligheder for at optjene CashPoints. Gennem samarbejde med en række eksterne partnere er det muligt for medlemmerne at optjene CashPoints, for eksempel når man bestiller hotel, udlejningsbil, guidede ture og adgang til lufthavnslounges. Over halvdelen af de optjente CashPoints er blevet optjent via Norwegian Rewards mange partnere.

Efter de nye medlemsfordele, ”Rewards”, blev indføjet i programmet i 2016, har cirka en million medlemmer opnået mindst én ”Reward”, som for eksempel gratis bagage, sædereservation eller Fast Track til ubegrænset brug i 12 måneder.

Læs vores guide til Norwegian Reward her.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *