Norwegian størst mellem Spanien og Norden

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Norwegian er nu det flyselskab der fragter flest passagerer mellem Spanien og de nordiske lande. Landet har vært en af danskernes feriefavoritter i mange år. Bare det sidste år har flyselskabet fragtet lidt over fem millioner passagerer fra Norden til sol og varme i syd-Europa.

Fra Danmark flyver Norwegian til hele ni destinationer i Spanien, med hele 13 direkteruter fra danske flyplasser. Efter at have overtaget pladsen som største operatør fra Island i april er flyselskabet nu det største mellem Norden og Spanien, med en markedsandel på 43 procent.

kommerciel direktør i Norwegian, Helga Bollmann Leknes fortæller:

Norwegian begyndte at flyve til Spanien allerede i 2003, og har løbende bygget en solid tilstedeværelse op i landet, til stor glæde for både nordiske og spanske rejsende, og ikke mindst spansk turistnæring. I sommer tilbyder vi 65 ruter mellem Spanien og Norge, Sverige, Danmark, Finland og Island, flere end noget andet flyselskab. For de eventyrlystne som vil opleve endnu mere på sin Spanien-ferie er det også muligt at kombinere flere spanske destinationer ved at vælge Norwegians indenrigsruter i Spanien. For de som fortsat ikke har bestilt sin sommerferie er det fortsat muligt at gøre nogen skikkelige kup endnu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *