Norwegian er det største udenlandske flyselskab i New York

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Norwegian styrker sin position i New York yderligere: Seks år efter selskabets første interkontinentale flyvning er Norwegian blevet det største udenlandske flyselskab i New York-området.

En rapport fra den lokale transportmyndighed Port Authority i New York og New Jersey viser, at Norwegian for første gang har fløjet flere passagerer end noget andet flyselskab. Dermed er Norwegian større end Lufthansa, British Airways, Virgin Atlantic og Emirates i New York, hvilket styrker selskabets fodfæste i USA yderligere.

I løbet af 12 måneder (fra februar 2018 til februar 2019) rejste 2.078.247 passagerer til New York-området med Norwegian. Tidligere var Air Canada det største udenlandske flyselskab i området, men i februar rejste 11.800 flere passagerer med Norwegian end Air Canada.

Norwegians koncernchef, Bjørn Kjos udtaler:

At være så tung en spiller i et marked, hvor konkurrencen er benhård, er et stort skulderklap for os og viser, at kunderne på begge sider af Atlanten er glade for vores gode service, prisvenlige billetter og branchens mest moderne og mere miljøvenlige fly.

Norwegian begyndte at flyve til USA i maj 2013, og de første flyvninger gik fra Oslo og Stockholm til New York. Mellem 2013 og 2018 har over 4,6 millioner passagerer fløjet med Norwegian til New York-området. De lufthavne, der regnes med i New York-området, er John F. Kennedy Airport, Newark Liberty International, LaGuardia og Stewart International.

Trackbacks & Pingbacks

  1. Er Norwegian på rette vej? - InsideFlyer DK siger

    […] viser sig også ved at de i år er det største flyselskab som flyver mellem Europa og New York. I løbet af 12 måneder (fra februar 2018 til februar 2019) rejste 2.078.247 passagerer til New York…. Tidligere var Air Canada det største udenlandske flyselskab i området, men i februar rejste […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *