Norwegian tilbage med base i Stockholm: Hård konkurrence om Stockholm

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Rygterne har floreret længe men nu er den god nok. Norwegian genåbner deres base i Stockholm Arlanda.

Efter små 2 års fravær på Stockholm Arlanda med en egentlig base så er den nu god nok, Norwegian vender tilbage med en base. Basen i Stockholm genåbner fra April 2022 hvor der vil blive betjent op til 54 ruter. 37 af ruterne vil have konkurrence som følge af det “Skandinaviske Blodbad” der venter Norwegian eftersom at Ryanair og det tyske EuroWings ligeledes har gjort deres entré i den svenske hovedstad.

Norwegian vil igennem sommerprogrammet tilbyde op til 1,8 millioner sæder fra den svenske hovedstad.

Norwegian - We are Back
Norwegian – We are Back. Foto: DY/PR

Geir Karlsen, Administrerende direktør for Norwegian udtaler følgende

– Vi er meget glade over at vi nu er tillbage i Arlanda og kan åbne vores base for kabinepersonale på ny på trods af den øgende smittespredning de seneste par måneder, Vi ser positivt på den kommende sommersæson og har derfor bygget vores linjenet fra Arlanda med 54 destinationer i sommersæsonen. Arlanda er en af vores vigtigste knudepunkter og med 270 nye ansigter på Arlanda så er det med glæde at vi kan konstatere at Norwegian for alvor er tilbage i Sverige igen.

Der har været stor interesse for at ansøge som kabinepersonale. I alt har Norwegian modtaget godt 1.500 ansøgninger. De nye medarbejdere starter på arbejde i marts 2022 til den indøvende træning og flyvningerne starter i April.

–At vores kabinepersonale er ansvarsfuldt og serviceminded arbejde ses på hvor mange kvalificerede ansøgninger vi har fået. Vi er stolte over at så mange har valgt at ansøge og det viser at vi er et kendt selskab i branchen som også er en attraktiv arbejdsgiver. Vores kabinepersonale har et særligt ansvar overfor vor passagerers sikkerhed og har desuden et ansvar for, at hver enkelte passager får en god rejseoplevelse.

Geir Karlsen, Administrerende direktør for Norwegian

InsideFlyer følger blodbadet i Norden og holder også folk opdateret om mindre ændringer i følgende forumtråd:Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *