Ny hotelchef skal sikre, at Clarion Hotel Copenhagen Airport også er fremtidens hotelvalg

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Clarion Hotel Copenhagen Airport har ansat en ny hotelchef. Den 30-årige svensker Johanna Carlsson startede i rollen d. 25. marts. Hun kommer med en stærk og bred baggrund fra hotelbranchen og skal være med til at skabe en nytænkende serviceoplevelse i verdensklasse.

For to år siden overtog Nordic Choice Hotels driften af det prisvindende hotel i Københavns lufthavn og omdannede det til et Clarion-hotel. På de to år har hotellet været igennem en omfattende transformation – en ’clarionificering’ – hvor Clarion-kulturen er blevet rullet ud.

Jesper Olesen, General Manager på Clarion Hotel Copenhagen Airport siger:

Clarion Hotel Copenhagen Airport har opnået fantastiske resultater allerede. Vi er især stolte af vores meget positive gæste reviews. Med Johanna i spidsen for vores passionerede serviceteam er jeg sikker på, at vi kun vil se endnu gladere gæster. Vi tror på, at et højt serviceniveau og det personlige touch er det, der skaber loyale gæster og gør, at vi også er fremtidens hotelvalg. Og den opgave er Johanna den helt rette til at løfte.

Ny hotelchef på Clarion Hotel Copenhagen Airport er den 30-årige svensker Johanna Carlsson. Hun startede den 25. marts.

Johanna har en kæmpe kærlighed til hotelbranchen og har arbejdet i den hele sin karriere. Hun startede i receptionen på Scandic Star Sollentuna som 18-årig og har de sidste 12 år været igennem de fleste facetter af hoteldriften fra housekeeping til bookings, hvoraf de sidste 7 år har været i forskellige lederstillinger. Nu skal hun udfolde sit talent hos Clarion-hotellet i lufthavnen, og det ser hun i den grad frem til:

Johanna Carlsson siger:

Det bliver noget helt særligt at arbejde i forbindelse med en international hub som Københavns Lufthavn. Der er en vibrerende puls 24/7 og høj international stemning alle ugens dage. Og så er hele området omkring Københavns Lufthavn i rivende udvikling. Netop nu er vi i gang med at bygge ’The Hangar’, som med sine 2.500 kvm kommer til at have de største lufthavns-kongresfaciliteter i Nordeuropa. Det er fantastisk at få lov at tage del i den rejse.

Hun slutter af med:

Jeg glæder mig rigtigt meget til at lære både Clarion Copenhagen Airport at kende og resten af Nordic Choice koncernen, som jo er ny for mig. Men ikke mindst glæder jeg mig til at være en del af et fantastisk team, hvor det er tydeligt, at stemningen og passionen er høj. Jeg er sikker på, at vi kommer skabe magi sammen.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *