Nye krav, hvis du vil undgå mundbind på Lufthansa fly

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hvis du vil undgå at bære mundbind på Lufthansa fly, skal du kunne vise en lægeerklæring. Og en negativ COVID-19 test, der højst er 48 timer gammel.

Fra fra 1. september 2020, skal passagerer vise en lægeerklæring udarbejdet på selskabets formular, hvis man vil fritages for at bære mundbind af medicinske årsager under flyvningen.

Passagerer kan hente formularen, som lægen skal udfylde på denne side. Derudover skal passagerer, der ikke er i stand til at bære et mundbin under flyvningen, præsentere en negativ COVID-19-test, der ikke er ældre end 48 timer ved den planlagte start af rejsen. Dette sikrer det højeste niveau af sikkerhed for de andre passagerer på flyet.

Luftfartsselskaberne i Lufthansa koncernen indførte et krav om mundbind på selskabernes flyvninger i begyndelsen af ​​maj. Dermed var Lufthansa blandt de første flyselskaber, der tog dette skridt. Det er nu kun muligt at slippe for at bære et mundbind, hvis du kan vise en lægeattest og en negativ COVID-19 test.

Lufthansas regler

Lufthansas generelle betingelser er også blevet opdateret og viser de præcise regler:

11.7.1. For at beskytte helbredet for alle personer om bord er du forpligtet til at bære mundbind under boarding, flyrejsen og når du forlader flyet.

11.7.2. Børn op til seks år og personer, der påviseligt ikke er i stand til at bære et mundbind af sundhedsmæssige årsager eller på grund af et handicap, er fritaget for forpligtelsen. Mundbindet kan midlertidigt tages af under indtagelse af drikkevarer og mad om bord. Du kan også tage mundbindet af ved kommunikation med døve, når du skal identificeres og ved andre nødvendige aktiviteter, der er uforenelige med at bære mundbind.

11.7.3. Både mundbind lavet af stof og medicinske mundbind kan bruges til at dække mund og næse.

I princippet er der meget lav risiko for at blive smittet med Corona virus bord på et fly. Kabinerne er udstyret med filtre, der permanent renser luften ombord for støv, bakterier og vira.

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig bragt på vores tyske søsterside.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *