Øget interesse for easyJets Berlin rute fra Aarhus Airport

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Den har levet en omtumlet tilværelse, easyJets rute mellem Aarhus og Berlin. Efter at være lukket ned tilbage i 2019, skulle ruten være startet op igen i marts 2020, men som med så meget andet spændte corona ben for de planer.

Fra 24. maj i år er easyJet dog atter at finde i Aarhus Airport med to ugentlige afgange. Det er for øvrigt den eneste jyske lufthavn det britiske lavprisselskab flyver fra.

Øget interesse for Berlin

Aarhus Airport oplyser at antallet af passagerer på de første easyjet fly mellem den østjyske lufthavn og Berlin Brandenburg i maj og juni har været beskedne. Men med Tysklands nyvundne status som gul i rejsevejledningen, og et stigende antal danske som er færdig vaccineret, er den tyske storby pludselig tilgængelig på en helt anden måde og lufthavnen mærker en stigende interesse for den direkte rute.

Takeoff. Fotokredit: David Parry/PA Wire.

To ugentlige afgange

Ruten fra Aarhus til Berlin flyves hver mandag morgen og fredag eftermiddag og er derfor oplagt til en forlænget weekend. Flyvetiden er blot fem kvarter. Ruten er den eneste direkte flyrute til Tysklands hovedstad fra Jylland.

Tiderne er som følger:

  • Aarhus – Berlin:
    • Fredag: Afgang fra Aarhus 15.15, ankomst i Berlin 16.30
    • Mandag: Afgang fra Aarhus 08.35, ankomst i Berlin 09.50
  • Berlin – Aarhus
    • Fredag: Afgang Berlin 13.15, ankomst i Aarhus 14.30
    • Mandag: Afgang Berlin 07.00, ankomst i Aarhus 08.15

Indtil videre har easyJet lagt billetter til salg til og med 29. oktober 2021.

Berlin. Fotokredit: Shutterstock.

Berlin er populær blandt Østjyderne

Berlin består af 12 distrikter og 96 bydele, så det skulle være til at finde noget til enhver smag. Du finder flere museer, end du kan nå at se på en hel weekend. Berlin byder desuden på et hav af hyggelige kaffebarer og trendy mærkevarebutikker samt et utal af natklubber, caféer, restauranter, butikker og hoteller for en hver pengepung. 

I 2019 viste undersøgelser, at godt 36.000 vestdanskere rejste med fly til Berlin. Enten direkte eller via eksempelvis Københavns Lufthavn. Det er Aarhus Airports forventning, at easyJet kan tage en god del af dette marked.

En ny analyse fra VisitDenmark viser, at Tyskland er det land, danskerne helst vil rejse til. Hele 25% foretrækker Tyskland fremfor en række andre europæiske lande.

Mange østjyske rejsende har kort transporttid til Aarhus Airport og lufthavnen undergår i disse måneder en omfattende forvandling. Til det bedre! Blandt andet er security- og shopping området stærkt forbedret og der er skabt en ny afgangslounge som er tilgængelig for alle rejsende – uanset billettype.

Overvejer du en rejse til Berlin fra Aarhus Airport?

Fotokredit header foto: easyJet.
Kilde: Aarhus Airport.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *