Oplev den islandske midnatssol på festivalen Secret Solstice

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Islands største festival, Secret Solstice, løber af stablen i Sankt Hans-weekenden og kan for femte år i træk prale af et line-up i verdensklasse. I år kan man nemlig finde kunstnere som Slayer, Stormzy, Steve Aoki og Bonnie Tyler på scenen i løbet af festivalen.

Det er ikke længere usædvanligt at flyve til et andet land for at opleve en festival, og her kan flyves direkte til Reykjavik med Icelandair med deltagelse i festivalen, hvor midnatssolen skinner 96 timer i træk!

Secret Solstice er en musikfestival, der byder på forskellige musikgenrer, og som afholdes udenfor Reykjavik mellem den 21 – 24. juni. Island, der måske mest er berømt for sit unikke naturlandskab, skaber de perfekte rammer for musikoplevelser indenfor musikgenrer som elektronisk, indie og urban, og derfor er kunstnere fra hele verden fløjet til Island for at udføre og fejre sommerens højdepunkt sammen med tusindvis af festivalbesøgende. Læs om programmet her.

Secret Solstice finder sted i begyndelsen af den islandske sommer, hvilket er samme tid som den spektakulære midnatssol bedst kan ses. Midnatssolen er et arktisk fænomen, og når midnatssolen er på sit højeste, går solen ikke ned i 96 timer i streg, fordi landet er placeret så tæt på polarcirklen.

Udover fantastisk musik og midnatssol tilbyder Secret Solstice naturligt inspirerede oplevelser som f.eks. et unikt besøg til en 5000 år gammel lavatunnel samt en fest i Langjökull, Europas næststørste gletscher.

Læs om de mange “side events” her.

Friheden til både at kunne danse, synge og møde ligesindede under midnatssolen gør Secret Solice til en helt særlig festival, der er værd at besøge på et tidspunkt i livet. For mere information om Secret Solstice, så kan du læse mere her.

Flyv til Secret Solstice i Island med Icelandair og oplev festivalen på stedet. For dem, der efterfølgende ønsker at fortsætte deres rejse vestover, er der mulighed for at benytte Icelandair Stopover på alle transatlantiske flyvninger.

Ved bestillingstidspunktet vil du have muligheden for at opholde dig på Island omkostningsfrit i op til syv dage, før du rejser videre.

Se video fra Secret Solstice 2016

For et indtryk af sidste års festival, tjek filmen fra Secret Solstice 2016:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *