Oplev EM i Tyskland med Norwegian

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Den 26. juni 1992 – altså for hele 32 år siden – blev Danmark europamestre i fodbold, og nu har det danske herrelandshold chancen for at lykkes med det igen. Det hele udspiller sig i Tyskland, og værtslandet har stort set allerede meldt udsolgt på tribunerne. Heldigvis er stadig masser af EM-oplevelser at hente, hvis man begiver sig til storbyerne Berlin og München.

EM-kampene er næsten udsolgt, og hvis du ikke når at skaffe billet, er der stadig en række gode grunde til at rejse til Tyskland for at opleve EM-stemningen. Ud over de store fejringer, der foregår efter kampene med flere millioner fodboldfans, er der mulighed for at følge med i udendørs visninger i alle større byer i Tyskland. I Berlin omdannes pladsen omkring Brandenburger Tor til en kæmpe fanzone, og selve byporten omdannes til verdens største fodboldmål. Fodboldmålet vil også blive brugt som en skærm, hvor kampene kan opleves sammen med op til 200.000 andre fans.

Under EM i fodbold flyver vi fans fra Danmark til Berlin og München. Begge byer vil have en række arrangementer og visninger, der er skabt specielt til EURO 2024, så hvis du elsker fodbold, og alle de festligheder, der følger med, kan det anbefales at tage turen til Tyskland og støtte det danske landshold – også selvom det foregår udenfor stadion.

Magnus Thome Maursund, Chief Commercial Officer hos Norwegian.

Ambitionen med Euro 2024 i Tyskland er at forene så mange europæiske nationer og fans som muligt. Værtslandet fokuserer især på at skabe en oplevelse, der rækker langt ud over de “få” fodboldfans, der har formået at få billetter til kampene.

Vi glæder os til at skabe en festmåned for hele fodboldverdenen og lover, at det bliver et besøg i Tyskland, som du ikke vil glemme lige foreløbig. Logoet for EURO 2024 bærer farverne fra alle UEFA-medlemmer, herunder Danmark, Norge, Sverige og Finland, og det skal symbolisere, at alle er velkomne til denne fest.

Maximilian Geis, kommunikationschef ved EURO 2024.

Her kan du se, hvad der sker i storbyerne under EM i Tyskland:

Berlin:

1. Brandenburger Tor: Brandenburger Tor omdannes til en stor fanzone med fodboldaktiviteter og kampvisninger.

2. Platz der Republik: Pladsen foran den tyske rigsdag vil blive omdannet til en mini-kopi af det olympiske stadion med en visning af alle EM-kampe, koncerter og andre begivenheder.

3. Pride House Berlin: Poststadionet i Moabit vil blive omdannet til et separat “Pride-hus” med visninger af alle kampe. Der vil også være en række arrangementer, koncerter og udstillinger i løbet af EM.

München:

1. Den olympiske park: Hele den olympiske park vil blive omdannet til et stort EM-festområde. Her vil der være en række forskellige oplevelser, aktiviteter, koncerter, barer og kampvisninger.

2. Marienplatz: På pladsen midt i Münchens centrum vil der være en række pop-up visninger, koncerter, freestyle fodboldopvisninger og anden underholdning. Der vil også være kampvisninger på diverse restauranter og barer.

Afgange til Berlin og München flere gange om ugen

Norwegian har flere ugentlige afgange fra Københavns Lufthavn til de tyske storbyer fra uge 24-28. Der er ni afgange om ugen til Berlin med en daglig afgang fra mandag til onsdag og to afgange torsdag, fredag og søndag. Der er tre ugentlige afgange til München fordelt over tirsdag, torsdag og søndag.

Kilde: Pressemeddelse
Foto: Norwegian / PR / Kulturprojekte Berlin GmbHHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *