Optjen 9000 Avios Points med en forlænget weekends billeje fra Avis

Avis billeje

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Iberia Plus og biludlejningsbureauet Avis kommer endnu engang med et fordelagtigt kampagnetilbud.

Hvis du booker og lejer en bil – i Gruppe C eller derover – på en forlænget weekend i perioden mellem 4. oktober og 15. december 2018, kan du optjene minimum 9000 Avios points.

Det er værd at sikre sig, at man opfylder kravene for at modtage de 9000 Avios points. Et udpluk af kampagnens gældende vilkår og betingelser:

1.Tilbuddet gælder for Iberia Plus medlemmer i hele verdenen.

2.Kvalificerende billeje skal bookes og foregå i perioden mellem 4. Oktober og 15. December 2018.

3.Billejen skal inkludere en weekend og længden af billejen skal være minimum 3 dage og med en bil i minimum gruppe C eller derover. Bookinger skal inkludere lørdag – søndag.

4.Billeje må kun bookes på iberia.com, rentacar-iberia.com, avis.es eller hos Avis Kundeservice.

5.Tilbuddet gælder for alle deltagende billeje lokationer i følgende europæiske lande: Spanien inkl. De kanariske øer, Belgien, Schweiz, Tyskland, Frankrig, Italien, Portugal, Holland og England.

6.Billeje skal inkludere Iberia Plus medlemsskabsnummer på den førstnævnte fører (“lejeren”).  Iberia Plus medlemsskabsnummeret skal oplyses ved bookingen og medlemskortet skal forevises ved tidspunktet for den faktiske billeje.

7.Billeje, der er med i kvalificeringsperioden, vil modtage en gevinst på minimum 9000 Avios points for hver billeje, der bookes og gennemføres mellem 4. Oktober og 15. December 2018. Der kan maksimum opnås 10.000 Avios points pr. billeje.

8.Avios points er ikke gyldig ved leje af produkterne Corporate AWD, Prestige, Chauffeur Drive eller leje af lastbiler verden over.

9.Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatkuponer, tilbud eller andre flyselskabers loyalitetsprogrammer. Igangværende eller tidligere bookinger gælder ikke. Avis forbeholder sig ret til at tilbagetrække tilbuddet til enhver tid.

10.Lejebiler skal hentes og afleveres igen på de aftalte datoer. Biler, der ikke er kontrolleret og afleveret ved reservationstidspunktet, tæller ikke med i kvalificeringen.

11.Overførsel af optjente Avios points kan tage op til 8 uger fra reservationstidspunktet.

Selvom ovenstående kun er et lille udpluk af de gældende vilkår og betingelser, kan du finde det hele her: https://www.rentacar-iberia.com/en/long-weekends-promoHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *