Pointfest: Dobbelt point på SAS EuroBonus Mastercard 14. – 16. Februar

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

En romantisk middag på Valentins dag giver dobbelt point når du betaler med dit SAS EuroBonus Mastercard. Det samme gør en rabalderfest med vennerne i slutningen af vinterferien.

Samler du point på dit SAS EuroBonus Mastercard? Så har du fået endnu et godt argument til at invitere kæresten ud på en romantisk middag på Valentins dag. Du får nemlig dobbelt point på dit SAS EuroBonus Mastercard i weekenden 14. – 16. februar.

Der er også grønt lys til at slutte vinterferien med et brag af en fest. Eller til at gå shop amok i week-enden 14. – 16. februar

Nu kan du gå i gang med at planlægge, hvordan du maksimerer optjeningen af EuroBonus point på dit SAS EuroBonus Mastercard. Om 2 uger kan du igen få dobbelt point på alle indkøb betalt med kortet. Du skal blot tilmelde dig kampagnen senest 6. februar. Du vil få en e-mail med bekræftelse på, at du er tilmeldt.

Alle med det kombinerede kort har fået en mail med et personligt link til kampagnen. Hvis du ikke har modtaget denne mail, bør du kontakte EuroBonus medlemsservice. Og så skal du se på dine indstillinger for din EuroBonus konto. Se vejledningen sidst i artiklen.

Pæn optjening på SAS EuroBonus World Mastercard

På det almindelige SAS EuroBonus World MasterCard får du for hver 100 kroners køb:

 • 10 EuroBonus ekstra point for betaling i danske kroner
 • 15 EuroBonus ekstra point for betaling i udenlandsk valuta
 • 20 EuroBonus ekstra point for køb af SAS billetter på www.sas.dk

På det dyrere Premium kort får du 5 EuroBonus point mere. D.v.s. henholdsvis 15, 20 og 25 point for hver 100 kroners køb.

På betalinger der registreres på din konto 14., 15. og 16. februar får du dobbelt point. Det er ganske mange point.

Bemærk: Du får ikke point på kontanthævninger.

Hvad er kampagnen værd?

Mange på InsideFlyer har tidligere vurderet, at EuroBonus point er 7 – 10 øre værd. Det betyder, at dine EuroBonus point på et Premium kort i kampagne perioden svarer til en rabat på

 • 2 – 3 % på køb i danske kroner
 • 3 – 4 % på køb i udenlandsk valuta
 • 3,5 – 5 % på køb på www.sas.dk

Hvis du værdsætter dine point til et andet beløb, kan du jo regne efter, hvor meget, du får ud af at bruge kortet i kampagne week-enden

Sådan optimerer du din pointoptjening

Det er i week-enden 14. – 16. februar, du skal svinge dit SAS EuroBonus World Mastercard: Du skal betale mest muligt med kortet i løbet af disse 3 dage.

Det er derfor oplagt at skubbe eller fremrykke betalingerne. Hvis du eksempelvis bor på hotel i udlandet, så betal din hotelregning i løbet af kampagnedagene. Lav gerne en a-conto indbetaling til at dække udgifterne til den resterende del af dit ophold. Det har jeg tidligere gjort.

Det er også disse dage, du skal

 • Tanke dit rejsekort op
 • Lave betalinger med Mobile Pay – og overføre penge med Mobile Pay (hvis betalinger trækkes på dit SAS EuroBonus Mastercard)
 • Overføre penge til dine konti hos revolut eller paypall.
 • Overføre penge til din spillekonto hos Danske Spil via dit MasterCard.

Måske kan du rykke dine betalinger af telefon, internet, avisabonnementer og alle andre tjenester, der afregnes via dit MasterCard. Alternativt kan du måske foretage ekstra indbetalinger på dine konti hos forskellige forretninger og webshops.

Endelig er det oplagt at købe gavekort hos SAS og i butikker. Det er naturligvis også denne week-end, du skal hamstre pakker med kroophold, biografoplevelser og den gode søndagsbrunch.

Få flere point, når du køber hos SAS partnere

Hvis du køber ind hos nogle af de mange fysiske partner butikker i Danmark, kan du også hente ekstra point på disse indkøb. Det kan være

 • En frokost hos MASH (En kampagne giver lige nu 200 point på hver 100 kroners køb)
 • Vinspecialisten (50 point pr. 100 kroner)
 • Vibholm Guld og Sølv (100 point pr. 100 kroner).

Det er ikke muligt at give et totalt overblik, men du kan tjekke alle de fysiske butikker her. Hvis du ikke har tilmeldt dit kreditkort til partnerpoint skal du først bruge et almindeligt EuroBonus medlemskort, som skal registreres, før du betaler med dit SAS EuroBonus Mastercard. Et almindeligt medlemskort kan bestilles her

Du kan også handle hos nogle af de mange on-line butikker, som giver Eurobonus point. Men her skal du være opmærksom på, at din betaling skal registreres under kampagnen. Derfor anbefaler jeg, at du handler fredag morgen. Indkøb foretaget lørdag/søndag bliver muligvis først trukket på din konto, når varen bliver sendt om mandagen – og så får du ikke dobbelt point. Listen over on-line butikker finder du her

Du har kun kredit indtil marts

Det er også værd at tage i betragtning, at indkøb i kampagne week-enden kommer på regningen for februar – og skal dermed betales 5. marts 2020. Denne gang får du altså en ganske kort kredit på dine indkøb.

Skulle du have brug for at bruge flere penge, end den kreditramme, du har til rådighed, så kan du naturligvis lave en manual indbetaling på din konto, så du har penge nok til dine indkøb. Normalt er en sådan betaling 2 – 3 bankdage undervejs.

Sådan får du tilbudsmail fremover

Hvis du ikke har modtaget mailen om pointfesten, skal du nok rette på dine indstillinger på din EuroBonus konto. Du har formentlig fravalgt, at du vil modtage tilbud på e-mail. Men det er ganske let at rette. 3 hurtige klik – og du får fremover alle tilbud sendt direkte til din mail.

Du går ind på din EuroBonus konto og vælger “indstillinger”
Dernæst vælger du “Administrer mine abonnementer”
Til sidst sætter sætter du kryds ved, at du gerne vil modtage e-mails med tilbudHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *