TUI får ny direktør for bæredygtighed

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

TUI Group har kigget mod Norden i deres søgen efter en ny bæredygtighedsdirektør

Valget er faldet på den nu tidligere HR-direktør og medlem af koncernledelsen i TUI Nordic, Charlotte WWiebe. Siden 2010, har Charlotte haft succes med at drive forandring i en af TUIs mest innovative afdelinger, og den evne får hun nu lov til at overføre til TUIs globale bæredygtighedsindsats.

I hendes nye rolle vil hun rapportere til Thomas Ellerbeck, som er medlem af koncernledelsen, direktør for Corporate & External Affairs hos TUI Group samt bestyrelsesformand for TUI Care Foundation:

Charlotte har haft succes med at drive forandring i hendes tid hos TUI Nordic. Hendes interesse for bæredygtig transformation og innovation, er sammen med hendes forandringsforståelse de perfekte kvaliteter i hendes nye rolle som bæredygtighedsdirektør i gruppen. Turisme er en styrke for det gode og vores ambition for TUIs nye bæredygtighedsstrategi 2030 er klar: Vi vil fortsætte med at sætte standarder for bæredygtighed i vores industri – en balance mellem miljømæssige, sociale og økonomiske dimensioner af bæredygtig turisme.

Thomas Ellerbeck, direktør for Corporate & External Affairs hos TUI Group

Fra marts 2020, vil Charlotte WWiebe have ansvaret for TUI Groups nye bæredygtighedsstrategi, med missionen om at styrke TUIs frontløberrolle inden for området og forme fremtidens bæredygtige turisme. I samarbejde med TUIs bæredygtighedshold i alle dele af forretningen, vil hun lede strategiprocessen og præsentere den nye bæredygtighedsstrategi frem mod 2030 i begyndelsen af næste år.

I 2019 blev Charlotte tildelt titlen som ”Årets HR-direktør i Sverige”, en hyldest til ære for hendes bidrag til den vellykkede transformation af TUI Nordic. Da de nordiske lande er frontløbere inden for bæredygtig udvikling, har Charlotte også arbejdet med implementering af bæredygtig praksis inden for turisme og inden sin HR-karriere operationel erfaring fra blandt andet hotelbranchen. Hun forlader nu sin rolle i Norden for at arbejde i en mere global kontekst for TUI, men med den samme værktøjskasse – forandring, innovation og læring.

Bæredygtig transformation er en af de største udfordringer i vores tid. Jeg er overbevist om, at bæredygtighed, forretning og profitabilitet går hånd i hånd. Mit mål er derfor at fortsætte det tætte samarbejde med kolleger i hele TUI Group, såvel som med vores interessenter og partnere, for at drive forandring og skabe en mere bæredygtig forretning – for vores kunder og destinationer, vores kolleger og planeten. Nye idéer og ny teknologi er nødvendig for at løse den opgave. I de kommende år, vil vi fortsætte med at forme fremtidens rejseindustri med et stærkt fokus på mennesker, en blomstrende forretning og vores planets behov.

Charlotte WWiebe, ny bæredygtigheds direktør i TUI 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *