Pret A Manger og special-øl fra en ny Bar Jacobsens gastropub kommer til Københavns Lufthavn

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Danmarks omdømme som et kulinarisk centrum har for alvor sat os på det gastronomiske verdenskort og vækket interessen hos en helt ny gruppe af madglade turister. Med et unikt miks af nordisk gastronomi og internationale smagsoplevelser har Københavns Lufthavn ligeledes i dén grad etableret sin position blandt verdens bedste lufthavne indenfor café- og restaurantudvalg.

Som et led i en større udvidelse af Københavns Lufthavn åbner man til efteråret derfor op for fem nye spisesteder i området før sikkerhedkontrollen, som vil byde på et miks af lokale specialiteter krydret med internationale smagsoplevelser.

Åbningerne til efteråret spænder fra dansk til asiatisk og byder på specialitets-øl hos Bar Jacobsens gastropub, sunde alternativer til rejsen eller hjemkomsten hos 42RAW og WOK samt god kaffe og hjemmebag hos Riccos. Det nye område bliver derudover også hjem for Nordens første Pret A Manger, som længe har været på ønskelisten hos danske og internationale rejsende. Pret A Manger tilbyder bl.a. sunde, færdige madløsninger og økologisk kaffe, og har i dag over 350 butikker fordelt mellem USA, UK, Frankrig, Shanghai og Hong Kong.

This slideshow requires JavaScript.

Lise Ryevad, som er Director Airport Sales i Københavns Lufthavne A/S udtaler at:

Som Nordens knudepunkt er det en stor bedrift for os, at kunne markere vores nye udvidelse med den første Pret A Manger i hele Norden. Ude i verden er Danmark kendt for vores ekspertise inden for gastronomi og madlavning, hvorfor det også er vigtigt for os, at kunne tilbyde vores rejsende en bred palette af spisesteder i højeste kvalitet, og det er præcis hvad de fem nytilkomne spisesteder har tilfælles

Den nye udvidelse før sikkerhedskontrollen er udført med respekt for den karakteristiske nordiske arkitektur, som kendetegner lufthavnen, og vi inviterer både rejsende, besøgende og ansatte i lufthavnen til at slå sig ned i de smukke omgivelser, og nyde en sund snack, en god kop kaffe eller et velsmagende måltid.

Sådan ser byggepladsen ud lige nu, så der er lidt tid til at vi kan se det færdige resultat:

Sådan ser byggepladsen ud foran terminal 2.

Alle billederne er modtaget fra Københavns Lufthavn.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *