Breaking: Nu aflyser Qatar Airways alle flyvninger til og fra Saudi Arabien, Bahrain, Egypten og De Forenede Arabiske Emirater

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Som vi beskrev i går her på siden, så er Qatar Airways påvirket af en diplomatisk krise mellem Qatar og en række nabolande, Saudi Arabien, Bahrain, Egypten og De Forenede Arabiske Emirater.

Alle fly aflyses

I først omgang havde Etihad Airways, Emirates og FlyDubai meddelt, at de ville stoppe alle flyvninger til Qatar fra i dag d. 6. juni.

Nu har Qatar Airways så netop annonceret, at alle flyvninger mellem deres base i Doha og lufthavne i Saudi Arabien, Bahrain, Egypten og De Forenede Arabiske Emirater aflyses indtil videre.

Tekst fra Qatar Airways hjemmeside

Flyselskabet forsøger at hjælpe

Qatar Airways forsøger at hjælpe berørte gæster bedst muligt. Blandt andet tilbydes rejsende fuld refundering af ubrugte billetter.

Du kan også ændre din billet, hvilket betyder at du skal foretage din rejse inden for 90 dage fra den dag Qatar Airways genoptager flyvninger til de berørte områder. Bemærk i den forbindelse, at det kun er tilladt at foretage en ændring gratis.

Det er også muligt at blive booket om til andre flyselskaber, hvis ikke Qatar Airways har plads eller flyver, men da skal du rejse inden for 30 dage af din oprindelige udrejse.

Er du berørt af denne eskalerende krise, kan du blandt finde flere informationer på denne side på Qatar Airways hjemmeside.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *