Prisbillig ferie i nabolandet Norge grundet lav norsk krone

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Græsset er ikke altid grønnere på den anden side, men med den svagere norske krone har det aldrig været billigere for danskere at rejse til Norge. Norge byder desuden på fantastiske naturoplevelser og anses for at være et af verdens smukkeste lande. Norwegian giver her tips til, hvad man kan se og opleve i nabolandet denne sommer.

I år er det billigere end nogensinde for danskere at rejse til Norge. Den svagere norske krone betyder, at man får meget mere ferie for pengene. Norge tilbyder en varieret ferie med storslåede naturoplevelser og et bredt udvalg af aktiviteter. Med høje bjerge, smukke fjorde, små charmerende landsbyer og en hovedstad i verdensklasse, tilbyder Norge en ferie for alle aldre og har noget for enhver smag.

Det norske udtryk “ut på tur aldrig sur” er en del af den norske mentalitet og betyder, at udendørs aktiviteter er en selvfølge uanset vejr eller årstid. Nordmændenes glæde ved at være udendørs er ikke overraskende, med tanke på hvor meget smukt der er at se og opdage i Norge.

– En ferie i Norge kan nemt kombineres med både storbyliv i Oslo og imponerende naturoplevelser som f.eks. Lofoten, Tromsø og Trondheim. Med vores direkte fly til og fra København er det nemt at komme til Oslo og derefter flyve videre i vores omfattende indenrigsrutenet, siger Magnus Maursund, kommerciel direktør hos Norwegian.

Nogle af Norges store seværdigheder:


Lofoten
Lofoten er en øgruppe i Nordnorge. Lofoten er kendt for sine dramatiske bjergtoppe og dale med smukke strande. Mange rejser til området på grund af den spektakulære natur og aktiviteter som surfing, vandreture eller bjergbestigning.

Flyv til Harstad/Narvik lufthavn.

Tromsø
Oplev Tromsøs magiske sommernætter. Fra slutningen af maj til slutningen af juli er der lyst døgnet rundt. Med de omkringliggende bjerge er Tromsø et sommerparadis for naturelskere og friluftsentusiaster. Fjordkrydstogt, nordlyssafari og hvalsafari er nogle af de mest populære aktiviteter. Man kan også tage til det højeste bjerg i området, Tromdalstind, der har en højde på 1.238 meter over havets overflade.

Flyv til Tromsø lufthavn.

Trondheim
Den charmerende by var Norges hovedstad frem til 1217 og er i dag et uddannelsescenter med forskning inden for teknik og medicin. Nidelven er en 30 kilometer lang flod, der løber gennem hele byen. Nidarosdomkirken er en middelalderkatedral, der er et besøg værd. Man kan også leje en kajak og padle rundt i den smukke skærgård eller leje en mountainbike. I 2022 var Trondheim Europas officielle gastronomiregion.

Flyv til Trondheim lufthavn.

Bergen
Oplev den unikke atmosfære i Bergen, der ligger i vestlige Norge. Opdag de historiske træbygninger, nyd de fantastiske lokale fiske- og skaldyrsretter og de spektakulære fjorde og bjerge, der omgiver byen. For at opleve den fantastiske udsigt over byen kan man tage med bjergbanen Fløibanen, der går fra centrum af byen til toppen af Fløyfjellet.

Flyv til Bergen lufthavn.

Oslo
Norges hovedstad, Oslo, er værd at besøge med et stort udvalg af aktiviteter. Her møder et pulserende og urbant miljø den smukke norske natur natur, imponerende arkitektur, smukke museer og et imponerende udvalg af mad og underholdning. Der er bådture på Oslofjorden, og for rejsende med historisk interesse er der kun en kort bådtur til Bygdøy, hvor der er flere berømte museer. Andre seværdigheder i Oslo inkluderer Frognerparken, Operahuset, Munch-museet, Holmenkollen og shopping på Bogstadveien. Både Aker Brygge og Tjuvholmen bugner af gode restauranter og er oplagte steder til ”people watching”.

Flyv til Oslo Gardermoen lufthavn.

Norwegian betjener for eksempel 14 lufthavne i Norge:
Så du kan rejse med Norwegian rundt i Norge. Udover Oslo Gardermoen flyver Norwegian til Alta, Andenes, Bergen, Bodø, Harstad/Narvik, Haugesund, Kirkenes, Kristiansand, Longyearbyen-Svalbard, Molde, Stavanger, Tromsø, Trondheim og Ålesund.

For at booke billetter, besøg www.norwegian.com

Du kan også besøge “de flotte norske toiletter” 🙂

Forsidefoto: VisitOSLOHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *